Co mam robit ked neviem ci ho este milujem? Nemam nikoho ineho, este pred tyzdnom som ho lubila ako nikoho, ale nieco urobil (nepodviedol ma), a citim ze to nie je ako predtym..zmotavam sa, ze nie je taky dobry ako sa predomnou hra, ze chodim s obycajnym pokritcom. Pomozte mi ako mam zahnat tie myslienky, chcem aby to bolo ako predtym.
Nas vztah ma nici..... help
napis mi tvoj mail alebo sa ozvi na devenka33@azet.sk a poviem ti to podrobnejsie.. sem nechcem do detailov, lebo tu chodi dost vela mojich znamych, a nechcem aby zistili o koho sa jedna
Odkial do pííí mame vediet co mas robit, ked nam este ani len nepovies o co konkretne sa jedna? Bud povedz cely pribeh, alebo radsej nie, takychto pribehov nedorozpravanych tu uz bolo dost, je to unavne. Rozidi sa s nim a hotovo! Lebo ty pises ze nevies ci ho este milujes! To hovori za vsetko. Lebo je rozdiel, ked niekto nieco spravi zle, a dotycny napise ze ano, pochybil, ale este ho milujem! Ano, tam je laska aj napriek danej chybe. U teba nie! Prepac, neviem ci len mna seru taketo veci, ale podaktori ludia si tu aspon normalne vyleju srdcia a ked po nich precitam tie veci, tak sa im snazim pomoct a je mi ich luto, ale takychto konin nedopisanych mam uz po krk, si mam asi z prsta vycucat co sa stalo, co bolo, co bude a co mas robit. Mimochodom kazdy reaguje inak. Moj nazor: rozidi sa, pretoze ho nemilujes! (otazne je, ci on teba ano). Dovi