TABLETKY a chudnutie

anonymkaaa

tie tisice obeznych ludi s vynimkou toho kto to nema sposobene zdravotnym stavom ci liekmi hormonmi a pod. si zato mozu sami ze su tucny.. v dnesnej dobe ludia ani nevedia co je to ovocie zelenina zdrava strava... restauracie fast foody a pizzerie su preplnene ludia uz doma ani nevaria... uplne tu prekvita cukrovka a srdcove problemy... a ani sa necudujem... kazdy by mal zmenu zacat od seba...

touchthesky

ŽIADNE LIEKY NA CHUDNUTIE NEEXISTUJÚ!!! Keby áno, tak po svete nechodia milióny obéznych ľudí! Funguje jedine pestrá zdravá vyvážená strava v malých porciách a dostatok pohybu...žiadna veda...

lacika11

baby a ako sa pije ten jablcny ocot, ved je uplne hrozny, takmer som sa z neho pozvracala. Ako si to riedite? pridavate tam nieco?

tinkaf

Ahoj ja som tiez najpr neverila, ale som objavila relativne novy produkt Phenylstack. Troska som pogooglovala na nete a rozhodla som sa vyskusat. Zatial som spokojna. Nie je to sice preparat - ze len uzivas a chudnes. Samozrejme treba kombincaiu aj vyvazenej stravy a nejaky ten pohyb. Ale moje ocakavnia zatial plni. A myslim si, ze naozaj aj potlaca chut do jedla a na sladke.

tinka228

ja som ten jablčný ocot mala v tabletkách, takže sa to v pohode dalo. Schudnúť sa dá v prvom rade úpravou stravy a chudnúť treba pomaly a nie rýchlo. Ja som už raz v živote schudla 20 kg bez cvičenia, potom som si držala váhu 5 rokov a prišlo tehotenstvo a som tam, kde predtým. Pomaly sa s tým pasujem už cca 2,5 mesiaca a schudla som 7 kg. A podotýkam, že vôbec necvičím, mojim jediným pohybom je domácnosť a starostlivosť o 11 mes. syna. A taktiež nedržím hladovku.

majka_

tabletky nesu zazrak. ak by boli zazrak na chudnutie, plasticky chirurgovia by boli bez prace a ludia by nemuseli sportovat ani dietovat...

cicusa

ja som tiez skusala jablcny ocot, vraj na lacny zaludik to ma super ucinky a vydz mi bolo z toh oriadne blbo, fuj, vobec mi to nechutilo, bolo mi z toho na tycku..ja by som na tvojom mieste necakala ziadne zazraky od tabletiek, treba k tomu pridat aj pohyb aby si chudla