hejhou potrebujem poradit...neake tabletky co potlacaju chut na jedlo?? poradi niekto?..najlepsie by bolo aj s vlastou skusenostou lebo take bludy co dam za to peniaze a nic z toho to mi netrebaa....
TABLETKY a chudnutie
tie tisice obeznych ludi s vynimkou toho kto to nema sposobene zdravotnym stavom ci liekmi hormonmi a pod. si zato mozu sami ze su tucny.. v dnesnej dobe ludia ani nevedia co je to ovocie zelenina zdrava strava... restauracie fast foody a pizzerie su preplnene ludia uz doma ani nevaria... uplne tu prekvita cukrovka a srdcove problemy... a ani sa necudujem... kazdy by mal zmenu zacat od seba...
ŽIADNE LIEKY NA CHUDNUTIE NEEXISTUJÚ!!! Keby áno, tak po svete nechodia milióny obéznych ľudí! Funguje jedine pestrá zdravá vyvážená strava v malých porciách a dostatok pohybu...žiadna veda...
Skus sa mrknut na 7-Phenylstack
kúp si jablčný ocot v tabletkách
baby a ako sa pije ten jablcny ocot, ved je uplne hrozny, takmer som sa z neho pozvracala. Ako si to riedite? pridavate tam nieco?
reduktil
Ahoj ja som tiez najpr neverila, ale som objavila relativne novy produkt Phenylstack. Troska som pogooglovala na nete a rozhodla som sa vyskusat. Zatial som spokojna. Nie je to sice preparat - ze len uzivas a chudnes. Samozrejme treba kombincaiu aj vyvazenej stravy a nejaky ten pohyb. Ale moje ocakavnia zatial plni. A myslim si, ze naozaj aj potlaca chut do jedla a na sladke.
ja som ten jablčný ocot mala v tabletkách, takže sa to v pohode dalo. Schudnúť sa dá v prvom rade úpravou stravy a chudnúť treba pomaly a nie rýchlo. Ja som už raz v živote schudla 20 kg bez cvičenia, potom som si držala váhu 5 rokov a prišlo tehotenstvo a som tam, kde predtým. Pomaly sa s tým pasujem už cca 2,5 mesiaca a schudla som 7 kg. A podotýkam, že vôbec necvičím, mojim jediným pohybom je domácnosť a starostlivosť o 11 mes. syna. A taktiež nedržím hladovku.
tabletky nesu zazrak. ak by boli zazrak na chudnutie, plasticky chirurgovia by boli bez prace a ludia by nemuseli sportovat ani dietovat...
ja som tiez skusala jablcny ocot, vraj na lacny zaludik to ma super ucinky a vydz mi bolo z toh oriadne blbo, fuj, vobec mi to nechutilo, bolo mi z toho na tycku..ja by som na tvojom mieste necakala ziadne zazraky od tabletiek, treba k tomu pridat aj pohyb aby si chudla