Aky mate nazor na plasticke operacie? Absolvoval tu niekto nejaku? Ako dlho sa hoji taka operacia makkych casti nosa?
Plasticke operacie
Ahojte chcem si dat sparvit plastiku nosa aj s kostennymi castami. Absolvoval niekto z Vas ten zakrom ak ano tak mi napiste ako to prebieha a ci to velmi boli a skuste mi niekoho odporucit v KE dakujem
Na druhy tyzden idem na plastiku nosa-spicky.K Dr.Hudakovej v KE.Ako dlho trva opuch?Ma niekto skusenost?
Musim reagovat, lebo ma nastavalo konstatovanie "asi tak"... Ja som bola na plasticku operaciu s usami a nejde o to, ci si potom veris alebo nie.. ale je to zivot otoceny o 360 % a taketo dristy moze vypustit z ust len clovek, ktoreho Boh obdaril vsetkym ako ma byt... som za plasticke operacie, a ak to ma niekomu "zdvihnut sebavedomie a ma mu to pomoct, aby si viac veril a konecne sa pacil aj sam sebe" nech sa paci... preco nie... ja by som sla znovu a dakujem uzasnym rukam plastickeho chirurga, ktory mi zmenil zivot.. vdaka nemu mam rada aj svoje usi.. teraz uz malinke a prilepene k hlave :) konecne.. po tolkych rokoch trapenia, najma na skole.. deti vedia byt krute
Simona
Aj ja sa chystam na ten zakrok,uz mam dohodnutu konzultaciu. A odkial si? Vo svojom okoli si najdi dobreho pl. chirurga a ten ta oboznami so vsetkym co budes chciet vediet. Alebo si najsi na internete nejake stranky roznych plastickych chirurgii a na stranke tam pisu o priebehu zakroku.....ceny sa pohybuju od 55,000 sk vyssie podla typu implantatu a ceny zakroku ktora je vsade ina......drzim palce
Chcela by som sa opytat ci tu ma niekto z vas skusenost so zvacsenim prsnikov.Mam 21 rokov,trojrocneho syna a ani jednotky prsia.Koli sebe by som si ich chcela nechat zvacsit a vobec naviem co by ma cakalo,ani kolko to stoji jednoznacne vsak tuzim po vacsuch prsiach a som ochotna preto urobit cokolvek.poradte mi prosim nejakou reakciou dakujem.Simona
Ja som si dala viecka zoperovat a som velmi spokojna.Krasne mi to spravili v BA www.chirkoz.sk Odporucam, netreba sa bat.Dnes je to bezny zakrok.Trva 45-50 min.Preco nie byt mladsou?
Renka a kde si si to dala robiť v Košiciach, v ktorom zariadení?? Ja sa tiež neviem rozhodnuť,že kde....
Renka sa pýta na operaciu viečok, ja som bola pred 3 týždnami, tiež som mala opuchy, a zatial neviem výsledok, lebo mam to stale opuchnute, a už stracam vieru, že to bude lepšie. Operovat som si dala horne aj dolne naraz v Košiciach. Neviem či nebudem ľutovať. Bolo to dosť ťažke. Po operacii som povedala, že nikdy viac.
Chcem sa spýtať,či je zle,nevolno po narkóze,ake mate skúsenosti?
treba si dobre vybrat, nie kazdy plat.chirurg zaruci vyborny vysledok.takze v prvom rade ist na konzultaciu k viacerym lekarom a v druhom rade vediet presne co chcete.ak ma clovek zly pocit z nejake casti svojho tela, a hlavne ak trpi tym od detstva/hmm uz aj male deti vedia byt krute ohladom vzhladu, hoci netaktne ppoznamky su u nich ine kafe ako u dospelych, lebo deti este o takte nechyruju/takze ak moze plastika odstranit konktretny problem, cloveku sa vrati sebavedomie.nesuhlasim s prispevkom , ze ak sa ma tymto zvysit sebavedomie a clovek sa takymto sposobom zacne mat rad , tak to nie je o.k. taka osoba nevie co je to trpiet pre svoj vzhlad.ono by to v podstate nebolo az take hrozne, keby neexistovala ludska zloba a ludia sa nepozerali len na vonkajsiu krasu ...na druhej strane je plastiku, ktora sa zneuziva??s cielom predat sa, zarobit/herecky.../ale kazdeho slobodna vola..