Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Plasticke operacie

cipka

Ahojte chcem si dat sparvit plastiku nosa aj s kostennymi castami. Absolvoval niekto z Vas ten zakrom ak ano tak mi napiste ako to prebieha a ci to velmi boli a skuste mi niekoho odporucit v KE dakujem

neznama

Musim reagovat, lebo ma nastavalo konstatovanie "asi tak"... Ja som bola na plasticku operaciu s usami a nejde o to, ci si potom veris alebo nie.. ale je to zivot otoceny o 360 % a taketo dristy moze vypustit z ust len clovek, ktoreho Boh obdaril vsetkym ako ma byt... som za plasticke operacie, a ak to ma niekomu "zdvihnut sebavedomie a ma mu to pomoct, aby si viac veril a konecne sa pacil aj sam sebe" nech sa paci... preco nie... ja by som sla znovu a dakujem uzasnym rukam plastickeho chirurga, ktory mi zmenil zivot.. vdaka nemu mam rada aj svoje usi.. teraz uz malinke a prilepene k hlave :) konecne.. po tolkych rokoch trapenia, najma na skole.. deti vedia byt krute

livaa

Simona
Aj ja sa chystam na ten zakrok,uz mam dohodnutu konzultaciu. A odkial si? Vo svojom okoli si najdi dobreho pl. chirurga a ten ta oboznami so vsetkym co budes chciet vediet. Alebo si najsi na internete nejake stranky roznych plastickych chirurgii a na stranke tam pisu o priebehu zakroku.....ceny sa pohybuju od 55,000 sk vyssie podla typu implantatu a ceny zakroku ktora je vsade ina......drzim palce

simona

Chcela by som sa opytat ci tu ma niekto z vas skusenost so zvacsenim prsnikov.Mam 21 rokov,trojrocneho syna a ani jednotky prsia.Koli sebe by som si ich chcela nechat zvacsit a vobec naviem co by ma cakalo,ani kolko to stoji jednoznacne vsak tuzim po vacsuch prsiach a som ochotna preto urobit cokolvek.poradte mi prosim nejakou reakciou dakujem.Simona

maminamami

Ja som si dala viecka zoperovat a som velmi spokojna.Krasne mi to spravili v BA www.chirkoz.sk Odporucam, netreba sa bat.Dnes je to bezny zakrok.Trva 45-50 min.Preco nie byt mladsou?

renka

Renka sa pýta na operaciu viečok, ja som bola pred 3 týždnami, tiež som mala opuchy, a zatial neviem výsledok, lebo mam to stale opuchnute, a už stracam vieru, že to bude lepšie. Operovat som si dala horne aj dolne naraz v Košiciach. Neviem či nebudem ľutovať. Bolo to dosť ťažke. Po operacii som povedala, že nikdy viac.

veronika

treba si dobre vybrat, nie kazdy plat.chirurg zaruci vyborny vysledok.takze v prvom rade ist na konzultaciu k viacerym lekarom a v druhom rade vediet presne co chcete.ak ma clovek zly pocit z nejake casti svojho tela, a hlavne ak trpi tym od detstva/hmm uz aj male deti vedia byt krute ohladom vzhladu, hoci netaktne ppoznamky su u nich ine kafe ako u dospelych, lebo deti este o takte nechyruju/takze ak moze plastika odstranit konktretny problem, cloveku sa vrati sebavedomie.nesuhlasim s prispevkom , ze ak sa ma tymto zvysit sebavedomie a clovek sa takymto sposobom zacne mat rad , tak to nie je o.k. taka osoba nevie co je to trpiet pre svoj vzhlad.ono by to v podstate nebolo az take hrozne, keby neexistovala ludska zloba a ludia sa nepozerali len na vonkajsiu krasu ...na druhej strane je plastiku, ktora sa zneuziva??s cielom predat sa, zarobit/herecky.../ale kazdeho slobodna vola..