Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Plasticke operacie

radika

ja som uz bola minule leto na plestike nosa no niako sa mi nezmenil,teda nema taky tvar aky som chcela,tak ma caka dalsia,chi

zana

Chcela by som sa podrobiť liposukcii podbradku, neviem však ktoré zo stredísk plastickej chirurgie v Bratislave je spoľahlivé. Prosím týmto spôsobom o prípadné rady.

Manuna

K odstranovaniu vrasok bez skalpela:Existuje perfektny sposob - novinka na nasom trhu, pomocou tzv.niti. Je to super vec,bez rezania, rychle hojenie,menej bolestive.V Bratislave to robia uz asi 2 zariadenia a v Presove jedno.Dodava to firma Siklienka z BA. Pozri si www.siklienka.sk.
Cafte.

denisa

Ahojte \'podobné pripady\'
V dvoch rokoch som sa obarila vrelym cajom na hrud.Dnes po 23-och rokoch uvazujem nad plastikou,ak ked som pocula dobro-zle pikosky,ze po plastike ostanu jazvy,ze je lepsie laserom.Nemam v tom jasno a ani prehlad o cenach,nakolko zijem v zahranici.Bolo by mozné,ze by ma to tu vyslo cenovo snad tak isto jako u nas na SK?

velika1

bola som na liposukcii v B.Bystrici na privatnej klinike,musim pochvalit....super....po operacii samozrejme bolelo,ale nie tak aby som musela nejake lieky na bolest brat.Mala som trosku problemy hned na druhy den chodit,ale prisli po mna autom,no a potom minimalne tyzden trasa postel-zachod.Inak v pohode.Kedze mi robili len malu cast,chcem ist znovu.Vela stastia,kto chce ist.

nada

Ahojte ak rozmyslate nad plastickou operaciou koli vraskam ale aj vseobecne ozvite sa poradim unikatny vyrobok bez skalpela kubovanada@post.sk

aaa

mima..ja som po plastike nosa...pred rokom a pol som na nej bola a bolo to uplne super! Hlavne nech ti to robia v celkovej anestezii a nie v lokalke lebo zomries od bolesti...noo takze, plastika prebehla bez komplikaciia si hod a pol ma operovali, po operacii absolutne ziadna bolest. Opuch bol velky...hrlo to vsetkymi farbami..tak do 2tyzdnov mozes vyjst medzi ludi a do mesiaca si novy clovek..cmuk vela stastia. a pre info robili ma na plastike v ruzinove primár Vlasto Minaroviech...je ozaj super..aj v zmenarni robil tie plastiky....a som velmi spokojna

mimika

ja som podstupila plasticku operaciu usi.Zatial to este mam obviazane ale dufam ze to bude ok pretoze to dost boli ked sa vam to ozivuje ale ta operacia neboli to sa nemusite bat jedine co boli su injekcie ktore vam da doktor aby vam to umrtvil inak uz som nic necitila takze zatial je to v pohode som zvedava ked to dam dole :))