Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

ENDOSKOPIA Kapsulova-TABLETOVA

Príspevok v téme: ENDOSKOPIA Kapsulova-TABLETOVA
pupi

Prosim poradte mi kde vsade na slovensku-najlepsie v BA ci okoli BA sa da vysetrit crevo-creva,hrube crevo,konecnik, zaludok-proste najlepsie cela traviaca trubica touto metodou?-kapsulovou endoskopiou,co je prehltnutelna jednorazova mikrokamera v tabletovej podobe a vsetko snima a zaznamenava ako prechadza traviacim traktom.samozrejme ze si vysetrenia uhradim,len neviem kde vsade to robia a vedia aj vyhodnotit a mozem si o to poziadat ako samoplatca-kto mi vie nieco seriozne odporucit? Dakujem

a2

funny10 ja si myslim, ze ked to prezilo tolko ludi prezije to urcite kazdy dalsi. len dolezite je o aky zazitok bude obohateny. dolezite podla mna je aby nic vazne nezistili. tebe co bolo ked si na tom bola? ake si mala potiaze? ja idem koli skrytemu testu. 1 vzorka vysla pozit. ja verim, ze je to len preventivne, ze to len sa chybicka vloudila. no uvidime.

funny10

Mne odpovedal nejaký dr. meno už presne neviem .. s tým, že mám napísať tomu MUDr. Vavrečkovi do BA. Namiesto neho mi odpísal MUDr. Páv a dal inštrukcie čo všetko musím mať aby sa mohla žiadosť o vyšetrenie poslať do poisťovne.

Ale keďže Ty si to budeš sama platiť, nemyslím že tam je potrebná žiadosť do poisťovne.
A ja neviem, písala som že niekto môj známy bol tam na kapsulovke?

a2
Ja som bola v BB ale bez injekcie, nejako mi zabudli povedať dopredu o tej možnosti... a išla som sama takže mi ju nemohli dať. A bolo to....celkom zaujímavé, bolestivé najmä keď to išlo do tých "zátačiek" v čreve. A mne robili vyšetrenie celého čreva a aj vzorku brali a trvalo to nejakých cca 20 minút.

a2

pupi, odpisuje mi vrchna sestra. a dokonca som napisala aj uplne z ineho mailu ako neznama osoba aby mi poradili lekara na kolono najlepsieho a odpisala, ze je to jedno, ze tam su vsetci dobri. tak som sa trocha ukludnila :) a ze injekcia sa da aj pocas zakroku dat ak by to bolo potrebne.

pupi

dakujem vam :)
cudne ze mne na maily vobec nereagovali...
a tebe kto odpisal na mail-lekar ci sestra?
no na tej stranke pisu ze je to na obe creva, ale iny gastrosi ma odradzali ze na hrube to neni
funny, prosim ta velmi pekne, vies mi zistit ze ten tvoj znamy tak u koho v tom thalione presne bol na kapsulovej end.?teda meno toho lekara, skusim potom kontaktovat a pytat sa na to jeho priamo. dakujem pekne

a2

funny10 dakujem, ja nechcem asi injekciu. dufam, ze to prezijem v poho. ty si to ako podsupil/a? a kde? poznas doktorov v thalione?

funny10

pupi
Myslím že to robia zatiaľ len v Thalione, je to dosť nákladné vyšetrenie, ktoré je zatiaľ u nás ..dá sa povedať v "plienkach". A určite musia byť tí lekári "vyškolení" aby robili správne vyšetrenie a následné vyhodnotenie výsledkov.

a2
Kolonoskopia sa dá prežiť, však povedz že chceš injekciu, len tam nechoď sama.

a2

asias a koho tam poznas? ja som pozerala na nete a to je tak cca 50-tnik, bol primarom v 2 nemocniciach, ostatni su mladsi. tak ja len vychadzam z toho, ze ak ma za sebou vela skusenosti hadam je v tom dobry a hlavne aj jemny ked vie ake je to vysetrenie.

pupi- otvor si stranku www.thalion.sk a tam je pisane o tej kapsulovej metode, ze je aj na vysetrenie tenkeho aj hrubeho creva. skus im zavolat a spytat sa na to. su tam velmi ochotni a so mnou komunikuju aj mailom. nemam s tym problem.

pupi

a vie mi niekto povedat ci pozna konkretne dobreho lekara co to tam vie robit tu kapsulovu end. a aj vyhodnotit a diagnostikovat? lebo podla mna to nevie kazdy, kedze je to nove, tak sa na to musi najprv zaskolit a nabrat prakticke skusenosti.
Funny alebo 43 -neviete ?
a to robia len v thalione? nikde inde?
no ja som od nich nedostala odpoved ked som sa na to pytala opakovane v maily tak neviem preco a virtualni lekari na nete tvrdia ze to nieje pre hrube crevo?/comu nerozumiem/ a ze je lepsia kolono,no ja by som uprednostnila tu kapsulu ak by bola vhodna a spolahliva v diagnostike aj na to Hrube crevo,i ked sa to plati