Ahojte, je tu vela for o roznych typoch diet, o stravovani, kde - tam niekto nieco prida o cviceni... clovek ma v tom potom chaos :) Poprosila by som teda vsetkych, ktori sa tu zapoja, aby popisali skusenosti - ake diety vyskusali, ktore zabrali a ktore nie, aby sme sa im my ostatni vyhli :))) a taktiez, ktore cvicenia su najucinnejsie a ktore zasa nie... Mam 170 cm, 71 kg, siroke boky, stehna, zadok, pneumatiku :( a navyse alergiu na muku, ktorej sa vsak aj tak nedokazem plne vyhnut ... :(
Diety, resp. Cvicenie - zhrnutie podla svojich skusenosti...
ahoj presne stanov si v jedeni pravidla zvykni si na urcity rezim spravnej zivotospravy to musis sas tak stravovat stale a nje ziadne diety takze ja na ranajky si dam2 misky cerealii s ovocim potom idem cvcit do fitka obed je samozrejme normalny mozes si dat hocco halusky a ak a veceru daku lahku ale zaas nje jedno jaklbko lebo vecer vyzeres celu chladnicku:)ale najdolezitejsi je pohyb ja by somm chcela chodit behavat tak 3 krat do tyzdna
tak ja... ráno ako vstanem, idem si zabehať (príp. ak nemám čas, tak si len zacvičím (rozhýbem organizmus))...naraňajkujem sa!...potom narmálne činnosti... a naposledy jej o 18.00 (aj to len niečo ľahké) a veľa pijem...
základ je stanoviť si nejaké pravidlá, ktoré sa budem snažiť dodržiavať
...mám 157 cm, 48 kg (ktoré si v pohode držím) - mala som ruku 8 týždňov v sádre a pribrala som 4 kilá...a keď som znovu začala cvičiť, za chvíľku som sa dostala s5, kde som bola... :)) asi tak :)