MAM STRASNE AKNE-PO CELEJ TVARI MAM SAME CERVENE PUPAKY...CHODIM AJ KOZMETICKE, POUZIVAM KOZMETIKU GARNIER PURE, KAZDY DEN -AJ DVAKRAT SI CISTIM PLET...A STALE JE TO HORSIE A HORSIE...ANI KOZNA MI NEPOMOHLA...PORADTE MI PROSIM CO MAM ROBIT:((((((((((
PUPAK NA PUPAKU!!!SOM Z TOHO ZUFALA!!!
a este sa chcem opytat ze v akom veku akne asi zmizne
Ahoj aj ja som tak prezivala jeden rok a este aj teraz mam kebyze nechodim k mojej koznej tak mi nieje vidno ani tvar :-P ,niketore lekarky fakt nepomozu ale mne zmizli uz za par tyzdnou som mala 2-3 vyrazky ale to zalezi od stupna..predpisala my zynerit a na noc skinoren a ze najlepsi krem je bioderma AKN,pri tejto liecbe :-) ale to zalezi od lekarky ..:-) a ja mam 15
diki za dalsie rady:))
HAK má veľa nežiaducich úč.,mnohím,ktorí ju prestali brať sa akné znovu vrátilo
Hormonálna antikoncepcia.
čo je to HAK ?
neviem,co ste radili,mozno to tu uz bolo spominane-necitala som prispevky,ale ak mas dlhodobe problemy,tak by som ti odporucila HAK,pomaha to....
Dúfam , že budúci doktor :-) . Pracuje sa na tom.
pre dr.house:a ty si nejaky doktor alebo medik...lebo vtom mas nejaky velky prehlad...:D..ale vazne nic v zlom....
pre tatka21 :
áno, ja to uznávam ... avšak samotný Roaccutane nie je silný hormonálny liek , je to vlastne " predávkovanie sa " vitamínom A... samozrejme , túto " hlášku " ber s rezervou , pretože aj dobrého veľa škodí to je jasné. Izotretinoín je syntetický stereoizomér kyseliny retinovej. V puberte sú mazové žľazy zväčšené dôsledkom "búrenia sa" hormónov. Roaccutane tieto žľazy zmenšuje , a tým pádom sa dostávajú do normálu , prestávajú sa upchávať a preto tvoriť akné. Myslím si , že na menštruačný cyklus nemajú žiadny vplyv , pretože ak by mali tak to nemôže jesť ani staršie ženy , ako 13r. a kedže to neovlivňuje menzes u starších , tak to neovplivní ani u mladších. Problém je , ako som už písal , že v tomto skrom veku sa akné DA vyliečiť , ale šanca , že sa ešte vráti , kým bude v puberte. ale radšej sa liečiť 2x , ako ostať navždy poznačený jazvami , keď ten liek nič nestojí. a určite jej to pomôže aj na psychike.treba sa o tom porozprávať s kožnou. o všetko , čo som písal.