ja uz nechapem..mam 18 nevyzeram tak aby sa namna nedalo pozerat som jeden normalny chalan ktory sa dokaze normalne rozpravat s hoci kym akurat nechapem preco nikoho nezaujmam:( uz to pomalicky ide do depresii toto ..fakt ma to trapi
Preco si neviem najst babu?
problem je ze sa valmi sustredujete na to najst si babu ci chalana. Zivot sa da uzivat aj bez toho aby sme nejakeho partnera mali kto to nevie mozno to len neskusol alebo nie je dostatocne sebestacny. Koniec koncou ani Jan Pavol II. nemal frajerku.
Tak sa uz prebuddte a pozerajte sa na zivot z trochu vacsej prespektivy.
haloo vy tam dole podo mnou...
mam 27 a este som nemal frajerku.
co mi na to poviete?
Viete mi vysvetlit preco ste sem hodili prave moj mail? A ako si sa k tomu dostal by ma zaujimalo?
ale veď to tak určite nemyslela.... ja si myslím, že to myslela tak, že každý sme iný.... a každý si nájde partnera inokedy a netreba hneď strácať hlavu, že sa to nedarí.... Dobre som to pochopila?
Ja som mala prvého priateľa v 22rokoch.... boli sme spolu 13mesiacov a potom som čakala na toho ďalšieho až skoro do 27.... a nemyslím si, že by mi niečo utieklo a bolo by na niečo neskoro, tak to nevzdávaj a nechaj tomu voľný priebeh
to predsa ja: to myslis ze vazne ma cas na babu az v 25? a povies mi kedy si bude uzivat zivot? to ze si nasla tvoja sestra frajera az v 25 je jej problem...myslim ze je uz cas aby si niekoho nasiel...
myslim ze este mas cas,to urcite este pride, napr. moja sestra si nasla prveho frajera ked mala 25
na to je len jeden liek treba hladat ...
skus sa prekonat a oslovit nejaku babu nieje na tom nic tazke a ked to nevide nevadi poucis sa a skus znovu
STRUCNY OPIS:
1,76m
hnede oci
vlasi 3mm tmave
vaha 68kg
nick: georgo42@azet.sk (nezlakni sa profilu - ale chcem byt uplne anonymny )