ja uz nechapem..mam 18 nevyzeram tak aby sa namna nedalo pozerat som jeden normalny chalan ktory sa dokaze normalne rozpravat s hoci kym akurat nechapem preco nikoho nezaujmam:( uz to pomalicky ide do depresii toto ..fakt ma to trapi
Preco si neviem najst babu?
Ja som mal babu 3 a pól roka potom ma tak naštvala ze sme sa rozišli a po pól roku premýšľania som si ešte uvedomil ze bola zlatokopka a teraz neviem co si mam o babách myslieť a asi do smrti budem starý mládenec čo sa teba tíka musíš byť milý-vtipný asi tak ako Jack s Titanicu
ahojte este som nemal frajerku a chcem mat mam 12
chlapce pekne sa uces maj trosku dlhsie vlasy a pekne sa oblec maj porike vzdy nejaku vtipnu odpoved a povem ti ked toto nezabere tak si strateny pripad a hlavne nesmes ist moc rychlo ani pomali si pametaj
pocuvaj zober ju do cukrarne dajsi kolacik a tak dal ... spytaj sa ju naveciu ze jak sa ma a tak dale potom jake zviratka ma rada a tak dale bla bla potom zacni mluvit ze ma pekny vlasy a tak dale ... a potom na konci si je zeptaj ci by si mohol byt tak drzy a vypitat si jej meno na facebooku alebo telefonny cislo ? :D ono to zabere
Aj ja si mislim ze vyzeram normalne a ziadna ani dokonca Martinka z Turca by si o mna neoprela ani bicikel.Tak asik preto si nemozes naist
fd
skús dievča o ktoré máš záujem smelo pozvať do cukrárne
Trdielko- mas pravdu....ale hormon je zakomplexovany clovek a jeho nepresvedcis.....
tieto knihy o vztahoch nie su to najlepsie riesenie.. urcite su tam popisane vselijake negativne stranky vztahov atd atd atd.. a to moze cloveka vystrasit potom sa bude bat vztahu a lasku si uz vobec nenajde... kym som sem nechodil ludi som vnimal ako ludi.. ale ked som sem zacal chodit, po par mesiacov sa mi chce z vacsiny ludi grcat.. ked tu citam tie prispevky ako sa vsetci podbvadzaju a tie vase problemi vo vztahoch a tak.. normalne sa bojim najst si dievca .. ide to dole vodou..
precitaj si knihu ´´zákon prítazlivosti sŕdc´´...nieje to ziadne roman a podobne romanticke sracky, ale kniha o cistych faktoch a veci, ktore denne prehliadas =) zozen si ju hned! zozenies ju vsade =), taktiez mozu precitat aj ostatní, budete chapat, prečo toto ano, preco nie,,, =) good luck