ja uz nechapem..mam 18 nevyzeram tak aby sa namna nedalo pozerat som jeden normalny chalan ktory sa dokaze normalne rozpravat s hoci kym akurat nechapem preco nikoho nezaujmam:( uz to pomalicky ide do depresii toto ..fakt ma to trapi
Preco si neviem najst babu?
good point, egresko !
:)
a vyse 50% z tych cu su v spravnom case na spravnom mieste konci rozvodom takze to az taka velka vyhra nie je
denz,
???
:))
t333- vrana si ma vranu hladat a nie sokola ci nieco ine :)
ellyy:
urcite, ak je clovek usmiaty a pozitivny lepsie posobi na okolie, ale ani to ti este nic nezaruci.
mam kamosku ktora takato fakt je, navyse je pekna, ale je roky sama (tak ako ja :).
na druhej strane okolo seba vidim kopu blbcov, ktorym sa v tychto veciach dari.
mozes sa aj pokrajat, ale ak nie si v spravnom case na spravnom mieste, tak ti to bude figu platne.
neuraz sa co teraz napisem ale ja poznam vela kamaratov a holiek co by strasne chceli vztah ale podla mna sa az prilis snazia a potom si hovoria a ja nie som pekny, som prilis nizky, prilis vysoky...a podobne...ale neuvedomuju si, ze sa najprv musia naucit milovat SEBA, ak nemilujes seba nemozes dat lasku niekomu inemu, tu lasku uz musis mat v sebe, nauc sa mat rad sam seba a nehladaj lasku ak budes stale usmiaty a pozitivny laska si ta najde:-)))
feromny-parfemy.sk -odkaz odstránený- treba skusit
skus bratu -odkaz odstránený- su to ludske feromony, takze by sa tvoja pritazlivost mala zvysit
egresko: presne tak...
ako keby sa zivot dal vychutnavat jedine s frajerkou/frajerom...
ja sam som mal take obdobie, ze som sa velmi snazil a mal som z toho akurat depresie a zlu naladu lebo to nevychadzalo... teraz to mam v pazi a citim sa ovela lepsie. tymto veciam proste nerozkazes... bud sa dari alebo nie... je vela veci, ktore zavisia hlavne od tvojho usiliu, ale toto bohuzial nie je jedna z nich. je to skor o nahode.
k tomu papezovi by som sem supol tento link .... www.fuxoft.cz