ahojte,mam 38 rokov a beriem lieky na cievy a tiez na posilennie srdcovej chlopne. z tohoto dovodu uz nesmiem uzivat HAK. rozmyslam o podviazani vajecnikov.prosim,ktora ste podstupila takyto zakrok teraz niekedy,podelte sa o skusenosti.zaujima ma,ci je potom menstruacia normalna a tiez ci sa tento zakrok hradi a v akej vyske. dakujem
podviazanie vajecnikov
A co tak urobit TT? My tu do teba nevidíme
A co umele oplodnenie?Alebo adopcia?Pokial zena chce dietatko vzdy sa nejaka cesta najde.Drzim palce vsetkym zenam ktore maju taku krasnu tuzbu.
a co to stoji ,hm?
dakujem vam za vase odpovede urcite mate pravdu lebo naozaj som podpisala papiere ale asi preto lebo mi nezarucuju ze zasa neotehotniem a je to na 99percent stale to neni100percent dakujem vam vsetkim co ste mi odpisali
aj mne to doktor navrhol s dodatkom ze je to NEZVRATNY zakrok u zeny...naopak u muza sa da urobit vazektomia aj docasne...
datlinka:))) dobre si to napisala
aluska, nerozculuj sa, neoplati sa ti :-))
ono, jednoduchsim ludom to tak zneje: podviazat, opak je odviazat. ake jednoduche, vsak? :-))
nechajme ju tak, alebo jej niekto napiste, co chce pocut, aby bola spokojna :-)) ja to nebudem. ja klamat neviem :-))