PIVO a chudnutie

pivko111

pivo je kaloricka bomba? haha
a ktore kalorie ma?
vsak pivo je skvela tekutina a v takom malom mnozstve je zdrave a prd z neho pribere..
len v tom ma chybu ze podporuje chut do jedla..

mimusska

no, treba sa troska premoct.. ale ked si uz dokazala stravu obmadzit, preco nepridat ten pohyb? ved to je super ked si taka spotena a vies, ze si pre seba spravila nieco skvele.. ze budes vdaka tomu krajsia, vitalnejsia, zdravsia.. no uzasne..

fefa

moj metabolizmu asi chudak nevje co robit ja tiez ne takze moje telo je absolutne nekontrolovatelne:D super tak sa najlepsie chudne...:((

mimusska

no, tak asi preto sa to zastavilo.. tvoj metabolizmus zrejme zrychlil a teraz je uz zvyknuty, ze tolko kolko prijmes aj spali.. ale nic navyse.. takze treba pridat pohyb (pr. tie prechadzky sprav rychlejsie :)) a pojde to dolu zas :)

fefa

no necvicim nechce sa mi nemam kde a tak...nechyba mi to:D hehe no ale chodievam na prechadzky so psikom aj vonku a tak cize ...v poho..a dietu drzim klasicku proste jem male zdrave porcie..asi 4 krat dennne

mimusska

hm, no ja nikdy nejem ked pijem a tiez preto vzdy schudnem :D pretoze vtedy sa hybem a tak.. ale vzdy je to len velmi kratkodobe, takze...
a aku dietu si drzala? aj cvicis?

fefa

mimusska...ja som sa pocas diety nevedela dostat po 57kg..bola to taka hranica ktoru som nemohla prekonat.vecer som sla vonku a zhruba od 7 som nic nejedla len pila pivo.prisla som domov hned som si lahla a rano 56,4 :D ale neboj...zase mam tych 57 a zase to nejde dole..sakra:(