Schudli ste ked ste si nasli priatela alebo sa s nim rozisli? Alebo naopak?? Ja som schudla 5 kg ked som sa do jedneho zamilovala :) a co vy?
Laska a chudnutie
a si bez neho stastna?a ako si schudla
ked sme sa rozisli s jednou laskou, schudla som 9kg, ale pricina nebola ani tak v tom, ze by som sa trapila a preto nejedla, jednoducho mi ten rozchod dal impulz nieco so sebou urobit a nieco na sebe zmenit a mozno mu aj ukazat, aka viem byt krasna a stasntna aj bez neho...:-)
ahojte,ja ked som sa dala dokopy s priatelom(pred 2 rokmi) tak som mala 56 kil,teraz mam 51 kil,ale nieje to tym,ze s nim chodim...uz pracujem a stale dakde beham,tak to ide samo :D
presne aj ja wed my ideme okolo 11 von takze ani obed nestiham najeme sa dade samozrejme secko nezdrave a potom pridem vecer domov a jem vsetko co vidiim:)
moj zaruceny recept na chudnutie je leto plne aktivit :)....minule leto sme s priatelom furt niekde behali, ci uz na tury, liezt na skaly,alebo aj ku vode, a na akcie...hockde,tak som chudla nai neviem ako a bola som este aj stale vesela, cez skolsky rok je to uplne naopak...intrak je bohuzial zaruceny na pribratie :( takze super ze je leto, len skoda ze teraz nefunguje moj recept, bo priatel bol mesiac v ENG a ja teraz 2mes vkuse robim :( mmm,ale aj to je super-nezaoberat sa vahou a jedlom...potom to tiez ide lepsie :) tak pa
ja ako som si nasla priatela,tak som pribrala 4 kg-asi mi je az prilis dobre,ach jaj...ale na druhej strane,az teraz som prestala riesit svoje vahu:)
jasnee funguje:) asi 4kg za 3 weeks ani neviem ako :)
aj ja:)
ja som schudla 5 kil ked soms astym mojim konecne rozisla...a bola som stastna ako blcha