Holite si ruky? Ale ked uz s tym raz zacnem, to budem musiet do konca zivota, lebo oni stmavnu, nie? Dakujem za hocijaky prispevok k teme.
Hej baby! Co robite s chlpkami na rukach?
no s chlpkami na ruke nerobim celkom nic :) a to som ciernovlasa, teda aj chlpky su cierne, zatial to nikomu neprekazalo a mne uz vobec nie
Akoze bolesti pri depilacii sa nebojim, lebo ja si depilujem aj nohy a podpazusie... ibaze.... vam sa takto v lete nestava ze vosk spolu s chlpkami strhne aj vrchnu opalenu pokozku? Mne sa to uz 2x stalo...ze to jemne opalenie na vrchu my strhlo neviem preco... odvtedy cez leto ked som opalena sa len holim...
V žiadnom prípade si ich nehol. Odstrániť sa môžu voskom, depilačným krémom alebo voskami. Ja používam depilačný krém alebo epilátor, podľa toho, na čo mám náladu... :o) Chĺpky nie sú hrubšie ani tmavšie, a ja ich mám stále menej, keďže používam epilátor.
55eva, vies co? ja mam tiez problem s tymto... riesila som to depilacnymi strhavacimi pruzkami.. pomahalo to perfektne... urcite to nehol, ked ta to boli, tak radsej depilacnym kremom na citlivu pokozku
holit ruky? si normalna? kamoska to robi a teraz to musi pravidelne.Pretoze uz po par dnoch ma take male "pichlače" a na dotyk to je akoby si hladkala strnisko na brade chlapa.Nerob to,olutujes.