Hej baby! Co robite s chlpkami na rukach?

??

no s chlpkami na ruke nerobim celkom nic :) a to som ciernovlasa, teda aj chlpky su cierne, zatial to nikomu neprekazalo a mne uz vobec nie

55eva

Akoze bolesti pri depilacii sa nebojim, lebo ja si depilujem aj nohy a podpazusie... ibaze.... vam sa takto v lete nestava ze vosk spolu s chlpkami strhne aj vrchnu opalenu pokozku? Mne sa to uz 2x stalo...ze to jemne opalenie na vrchu my strhlo neviem preco... odvtedy cez leto ked som opalena sa len holim...

aduliena

V žiadnom prípade si ich nehol. Odstrániť sa môžu voskom, depilačným krémom alebo voskami. Ja používam depilačný krém alebo epilátor, podľa toho, na čo mám náladu... :o) Chĺpky nie sú hrubšie ani tmavšie, a ja ich mám stále menej, keďže používam epilátor.

aka222

55eva, vies co? ja mam tiez problem s tymto... riesila som to depilacnymi strhavacimi pruzkami.. pomahalo to perfektne... urcite to nehol, ked ta to boli, tak radsej depilacnym kremom na citlivu pokozku

googgirl

holit ruky? si normalna? kamoska to robi a teraz to musi pravidelne.Pretoze uz po par dnoch ma take male "pichlače" a na dotyk to je akoby si hladkala strnisko na brade chlapa.Nerob to,olutujes.