Hej baby! Co robite s chlpkami na rukach?

ssja

Ahoj! ja si už veľmi dávno holím ruky. Najprv to bolo so žiletku, no po nej mi rástli hrubé chlpy. Teraz som si kúpila epilátor a neviem si ho vynachváliť. jednoznačne odporúčam trhať si ich epilátorom alebo voskom!!! A je pravda-keď s tým raz začneš už neskončíš!!

galilea

ahoj eva ,,,ja si davam holit jednoznacne voskom pri kozmeticke ,,,dlho to vydrzi a nerastu vobec tvrde ani tmave ,,,no ja urcite by som si neholila ziletkou :(( vyrastaju ti potom rychlejsie a tvrdsie ,,a nohy ziletkou uz vobec nie!!!

skrecok

ach baby kde zijete tie co tu ukazuju druhym na hlavu ked si holia ruky ..jasne z eby to malo byt ved je to nechutne mat chlpy na rukach aj ked ved to nie je az take strasne...pokial nie su dlhe a tmave...jaj keby su take nenarocne nohy atd.tak som stastna za par sekund ich prejdes oholis a mas pokoj a ked si spomenies po case tak ich oholis opat bo ich vobec neni vidiet...a neskor ked ich chces nechat dorazt nechas a budu ako predtym to sa len zda ze su tmavsie ako aj pri nohach to je len klam bo na zaciatku oni su zoseknute

micurka

No teda, že zastrihnúť, a potom budeš mať nekonečne dlouhé ... no nie riasy ale chlpy... Ja si ich holím. Keď už vidím, že trošku už ich je videť, tak prejdem pri kúpaní žiletkou a je to... nevidím v tom problém. Veď napokon aj nohy si si oholila a teraz si ich holíš stále (aspoň si myslím) a ak si nemala predtým husté chlapské chlpy (ja som nemala) tak by ti nemali také dorásť... Môj názor. Takže, ak ti vadia, prečo nie?

missy_classy

ja si holim ale mam ich strasne jemne takze hocikedy mozem prestat a nepichaju ani nic podobne ked dorastaju....

petulika

panenkomario,holit si ruky?:-D si normálna? mám kamarátku, kt. si ich holí a musí pravidelne, inak ho má ako chlapské strnisko! keď sa ti zdajú trošku dlhšie či tmavšie, skus si ich len tak trošku zastrihnúť manikúrovými nožničkami..

moniqa87

by som vzivite taku blbost nespravila, poznam mnoho kociek, co maju aj dost vyraznejsie chlpky na rukach a na krase im to neubera...
... uz staci, ze nam babam sibe, ze si musime holit nohy a podpazusie, no nestaci to?... zakial nemas tie ruky ako chlap, nevidim problem

mirka 23

Aj moja sestra si to dáva depilovať u kozmetičky. Ja si dávam iba nohy, ruky nemusím. Po čase ti chlpky zosvetlejú a zjemnia sa. Odporúčam aspoň na leto.