Holite si ruky? Ale ked uz s tym raz zacnem, to budem musiet do konca zivota, lebo oni stmavnu, nie? Dakujem za hocijaky prispevok k teme.
Hej baby! Co robite s chlpkami na rukach?
Ja si ruky holim, neviem co je na tom take zvlastne, ved to nie je problem pri sprchovani prejst zo ziletkou, je s tym menej roboty ako s holenim podpazusia. Fakt nechapem na com sa tu vsetci pohorsujete, mne sa moje ruky pacia viac oholene, som tmavovlasa s bledou pokozkou a proste sa takto citim lepsie
ale holky kaslite na chlpy na rukach,myslite si ze zivot sa toci okolo nich?
Ja si od 15.tich rokov (Teraz mam 23)odfarbujem chlpky na rukach a nad hornou perou kazde cca 4 mesiace ZOSVETLOVACOM(v kazdej drogerii medzi farbami na vlasi) Jedno balenie mam cca. na 5 krat. Peroxid cisty neodporucam-prilis silne na chlpky. No nad hornou perou treba zmyt zosvetlovac do cca.5-7 minut, na rukach do 10 minut!!! Odvtedy co pouzivam tuto metodu-nemam komplexy a chlpky mi skoro vobec(!!!) nie je vidno :))) Som spokojna..
Ahojte, tak ja si chĺpkami na rukách nič nerobím. V lete sa mi zosvetlia, takže ich nie je až tak vidno. V zime je to horšie, ale chodíme dosť nahrubo oblečené tak s tým netreba nič robiť. Raz som si žiletkou oholila nohy a o krátky čas som mala ešte horšie strnisko. Povedala som si žiletku v živote nechcem vidieť. Keď vám to veľmi vadí zosvetlite si ich peroxidom. Len je trošku problém ho zohnať. Skúsim sa ešte opýtať v lekárňach, či drogériach. Chcela by som ho vyskúšať aspoň na nohy. Už ma to nebaví každé leto si ich depilovať.
Mia, a ktorý model toho epilatora Braun? A koľko stál? Nebolí to ked sa s ním holíš?
cawtee:) ja som si chlpky na rukach odstranila pomocou voskovych pruzkov veet. mam svetlu pokozku a tmave chlpky. Doladila som to potom epilatorom, mam Braun a je velmi dobry:)nerastie mi uz ani polovica toho co som mala, sem tam si po rukach prejdem epilatorom a su opat jemnucke:) mam po probleme:)
Ahoj ja si s rukami nic nerobim aj ked ssu tmave a dost huste ale cez leto mi zosvetlia a nieje ich skoro vobec vidno raz som si oholila ruky a uz nikdy v zivote!potom ich budes mat tmavsie,dlhsie a hustejsie radsej si ich vydepiluj vosk.pasikmi veet alebo opilca :-)
Ahojte, ak Vás zaujíma porovnanie techník depilácia vs. epilácia, existuje zaujímavý článok www.zdravazona.com
to co je za otazka? no hram sa s nimi
samozrejme ze ich odstranujem kedze mi vadia ak aj tebe vadia tak ich odstran