Ludia pls pomozte mi. Strasne chcem schudnut a uz sa o to pokusam strasne dlho. Nikdy mi to nevyslo , ale teraz som konecne schudla 5kg. Bola strasne stastna , ale uz som 2kila nabrala spat :( ... Strasne moc cem schudnut 10kg a rychlo lenze sa mi to nedari. Pls poradte mi co mam robit som naozaj uz uplne zufala. A inaq vazim 49kg pri vyske 156cm. fuj
Už nevládzem
ja si to nemyslim ??,že by nemala chudnúť...imtired,podla mňa by ti stačilo tak 5kg dole aspoň pod 45kg ale 10kg je moc-to by ťa zavreli na psychiatriu a tam by si musela pribrať a potom by si už nesmela chudnúť,lebo by ťa hned rehospitalizovali a myslím že 39kg je na tvoju výšku moc mááálo a mohla by si mať aj zdravotné problémy...
ale na tých 44kg pokojne môžeš schudnúť-budeš štíhla,ale nie vychrtlá,budeš zdravá,a nebude dôvod na zavieranie na psychiatrie...
49kg pri vyske 156cm - ked schudnes 10 kilo tak ta uz ani nikto neuvidi :) ty nepotrebujes chudnut, naco sa tym trapis, vyuzi tu energiu na nieco lepsie, nieco co ti urobi radost zo zivota a nie len snahu a namahu a sklamanie... naozaj sa s tym netrap :)))