Štítna žlaza

llien

Ahoj aj mne zistili šž už v pokročilom štádiu. Dosť ma to vykolajilo ale teraz som bola ako tak v pohode. Len mi zasa zvýšili dávku. Je možné že som viac citlivejšia? Niekedy mám chuť revať

RNG

Hlavne jod hra klucovu rolu v cinnosti stitnej zlazy. Nedostatok vedie k vytvarani roznych nepotrebnych nefunkcnych tkaniv v tele, vcitane hrvola(struma, golva) a tym porusenie normalnej cinnosti stitnej zlazy.
Jod sa totiz podiela nielen na roznych hormonoch, ale aj tvorbe enzymov, ktore cistia organizmus od roznych nepotrebnych latok a tkaniv.
Odporucena denna davka bola zialbohu urcena prinizko, podobne ako aj pri vitamine C, D a E.
Japonci maju spotrebu vyse 80 krat vyssiu V PRIMERE ako my, lebo jedia vela morskych rastlin. A maju nepomerne menej problemov okolo roznych nepotrebnych nefunkcnych tkaniv v tele(cysty, tumory, polypy, myomy, vyrazky a acne, hrvoly,hyperplazie....)

vala

medzi priznaky patria napr. vypukle oci, strata hmotnosti alebo naopak priberanie, vypadavanie vlasov, slabost... u kazdeho je to individualne. poznam 3 ludi co maju s tym problemy a jednej dokonca stitnu zlazu vybrali operativne a musi brat celozivotne tablety. ale neboj, nie je to take hrozne. ak sa choroba vcas podchyti da sa s nou v pohode zit. Ma je aj Lucia Bila. drzim paste, nech to dobre dopadne.