Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Artroskopia kolena

suro

ahojte. vcera som podstúpil artroskopiu kolena. neviem, aké pocity ste mali po operácii vy, ale ako som prišiel večer domov, museli ma nadopovať injekciami, inak by som nezaspal. dnes sa uz vsak cítim lepšie. už vstanem sám aj z postele:)

alžbeta

Syn mal problém s kolenom.Pri futbale sa zranil ( krížny väz) a operovali ho pred niekoľkými rokmi ale nie s dobrými výsledkami.Keďže ho to odvtedy pobolieva , zvažujeme opäť operačný zákrok ale nie v LV.Dostali sme odporúčanie na súkromnú kliniku v D. Strede.
Má niekto skúsenosti s klinikou SAGAX v DS? Ďakujem za odpoveď

janiča

Ahojte mne tiež robili arthroskopiu kolena v jednej výbornej Fakultnej nemocnici,bola som v celkovej anestéze, operácia trvala pol hodinu. Keď som sa prebrala tak som musela hneď cvičiť kvôli drenáži a dávala som si ľadové obklady. Na druhý deň som už išla domov bez pomoci trochu som krívala nepoužívala som barly ani som nechodila na rehabilitácie. Zatiaľ som spokojná a nemám žiadne problémy. Ktorí to máte pred sebou tak Vám držím palce a nieje to nič hrozné záleží od toho kto a kde Vám to bude robiť!

madona

len si dobre uvážte, kde to dáte operovať. Nie všade sú dobré výsledky a predsa sa nedáte dva, trikrát operovať. Ja mám zlé skúsenosti

jarino

robili mi artroskopiu kolena,,, bol som pri vedomi. mal som umrtvenu len cast tela od pas dole.. nic som necitil trvalo to asi pol hodinu. po operaci som si necitil asi 4 hodiny spodnu cast tela.. potom ked som sa uz citil cely , tak som musel len lezat. ale na dalsi den uz som chodil a o mesiac som zas hral futbal... teraz za 2 dni ma caka artroskopia ramena.. bojim sa toho newiem co to je..

umataka

Ahojte, mna caka tento mesiac artroskopia. Ja som strasny bojko a vsetko velmi prezivam. Ti co to mate za sebou, tak to prosim popiste. Bolest, a cely zakrok. Dakujem :)

Hapacabanna

Artroskopiu som podstupila asi pred rokom.Robia to v celkovej anesteze(na Jednodnovej chirurgii v Nitre)Vazne si to neviem vynachvalit a v zivote by som nesla na operaciu do nemocnice.Tu sa cloveku ani nezdalo,ze ho operuju,vsetci boli mili,prostredie prijemne.Po operacii ma o 5 hodin neskor pustili domov,dva tyzdne barle.Kzady mesiac kontrola.Vsetko uplne v pohode a vazne nelutujem,ze som bola na Jednodnovej a nie v nemocnici :-)

mario77

Pred troma tyzdnami mi robili artroskopiu kolena.Mal som potrhanu chrupavku.Na barlach mam byt asi mesiac.Chodim aj na rehabilitacie a cvicim aj doma,ale nohu stale poriadne nevystrem a ani nepokrcim,Ako dlho sa s tym marodi a ako je to najlepsie rozcvicit?

eva02

Ahoj. Nič som neplatila. Operoval ma primár v jednej dobrej okresnej nemocnici, nakoľko vo Fakultnej bola čakacia doba a ja som už nevedela prejsť ani 15metrov. Robili mi 3 úkony na tom kolene, natrhnutý krížny vaz, meniskus , hematom a neviem, čo všetko som tam mala. Robili mi lokálku, podľa mňa nezaťaží organizmus ako klasické uspávanie a más triezvu hlavu. O 2 dni ma pustili domov. Kľudne som sa prechádzala s barlami a zaašitým kolenom a ortézou po meste. Trocha ma prekvapila náhla bolesť po týždni,myslela som si, že mi zle operovali nohu, ale praktický lekár mi vysvetlil, že je to normálne.Týždeň som asi užívala tabletky proti bolesti, chodila som na rehabilitáciu-magnet a rozcvičovanie. Dnes som tiež vyšla na štvrté poschodie pešo, musíš si dobre precvičiť svaly po rehabilitácii. Neboj sa, ak Ta to bolí neváhaj, ale vyber si dobrého odborníka. I v menších nemocniciach sú veľmi dobrí ortopédi i traumatologovia, ktorí spolupracujú so zdravotnými poisťovňami, len sa dobre poinformuj. Veľa zdaru