Neda sa jest zdravo

Príspevok v téme: Neda sa jest zdravo
sasenka

Ahojte,zaujimalo by ma ci sa niekto zaoberal tym ze jest naozaj zdravo sa neda,naposledy ked mi kamarat napisal co sa pridava do jogurtov aby sa zahustili,t.j.tuk a kozky z masokombinatov mala som dost,ovocie je vraj vhodne len doobedu,slkadke sa vraj jest nema,a mlieko vraj zahlienuje organizzmus tak potom co ma clovek jest?vraj nejake vitaminy,a hlavne obilie,ale preboha to clovek nebude imunny voci nicomu...strasne:(

sasenka

k tomu ked si vezmem cim vsetlym je postriekane ovocie,zelenina,potom ako umelo su vykmrmovane kurcata(panboh zapplat ze som vegetarianka)co zjedia kravy atd...tak uz neverim nicomu

sasenka

no sa pozrite v akych podmienkach Zijeme si myslim ze clovek uz aj tie chemikalie potrenuje ked je na ne raz zvyknuty.ja som skusala byt 2mesiace na makrobiotickej strave a jedine co sa stalo. Ze som vyzerala jak podvizivena a to som presne dodrziavala davky aj slaba som sa citila,nemohla som tak sportovar a podat dobre vysledky

bezdiety

mira no ja neviem,6mes.som na sk,6mes.v zahraničí,ale skôr mi prospieva zahraničná strava,zrejme som morský typ

mira

"Vraj nejake vitaminy a hlavne obilie" ako si to myslela, že z toho nebudeš mať imunitu ???
Práve naopak.
Imunitu stratíš keď konzumuješ chemikálie, cukor a potraviny pochádzajúce z iného podnebného pásma, než v ktorom žiješ.

sisina

Ked uz sme pri tych jogurtoch, tak tie sa daju urobit aj doma v jogurtovaci a vies, co si tam dala. Nie su sice az take chutne, ako z obchodu, ale daju sa ochutit a urcite su zdravsie.
hmmmmmm: mas pravdu, tie nizkotucne su svinstvo, davaju tam aj vela umelych sladidiel a farbiv, aby to malo nejaku chut bez toho tuku, je to len voda.

hmmmmmmmmm

pozri sa, nasi predkovia sa nikdy nezaoberali, ci je slanina zdrava alebo nie, jedli ju, slanina chlieb... jogurty mozes kupovat plnotucne, tie sa nezahustuju dakymi gebuzinami, a tie kuracie paprcky sa davaju skor do gumenych medvedikov, do jogurtov sa dava skrob.. sak to mas vsetko pisane na etikete..teda mala by si mat... tiez si mozes kupovat bio vyrobky, aj ked naleka bio na slovensku nie je vydz to, co by si clovek pod bio predsatvoval... co sa tyka ovocia, mozes ho kludne jest aj vecer, v nasej rodine sa to praktiyuje a nikto eset na to neumrel.. je to skor problem pri chudnuti...