Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Múdri sa učia na chybách ostatných

Príspevok v téme: Múdri sa učia na chybách ostatných
inteligentna

Túto tému som založila preto, lebo každý by sa rád vyvaroval chybám...

Ak ste spravili v živote chybu (hocijakú aj drobnosť) alebo sa vám stal nejaký trapas, ktorému by ste sa teraz už vedeli vyhnúť, tak to sem napíšte, aby sa to nestalo aj nám. Môžme si takto navzájom radiť. Aj keby išlo iba o nejaké maličkosti.

Dúfam, že sa táto téma uchytí a aj ja sa z nej poučím! :)

usiko

ok, nic vazne...ale som stratla znamu, mala take vacsie brusko a ja sa jej pytam, ze no....tak vidim, ze cakate, blahozelam, a kedy to bude? a ona, ze nebude, len pribrala....som sa zahanbila a dotycna sa odvtedy so mnou stretnut nechce...odvtedy sa nevyjadrujem a radsej pockam, kym sa ku mne donesie, ze je niekto tehotny, sledujem vyvoj bruska a potom sa zacnem zaujimat.....

usiko

ok, nic vazne...ale som stratla znamu, mala take vacsie brusko a ja sa jej pytam, ze no....tak vidim, ze cakate, blahozelam, a kedy to bude? a ona, ze nebude, len pribrala....odvtedy sa nevyjadrujem a radsej pockam, kym sa ku mne donesie, ze je niekto tehotny, sledujem vyvoj bruska a potom sa zacnem zaujimat.....

usiko

ok, nic vazne...ale som stratla znamu, mala take vacsie brusko a ja sa jej pytam, ze no....tak vodim, ze cakate, blahozela, a kedy to bude? a ona, ze nebude, len pribrala....odvtedy sa nevyjadrujem a radsej pockam, kym sa ku mne donesie, ze je niekto tehotny, sledujem vyvoj bruska a potom sa zacnem zaujimat.....