ahojte vsetci chudnuci ..tak som si povedala ze dost.....to bolo vcera a dnes som to samozrejme ze porusila :(no zajtra a v najblizsej dobe by som sa chcela takemu niecomu vyhnut ..viem ze je tustrasne vela tem tohto tipu no ja si musim zalozit novu aby som to zvladla ..s poslednou dietou co som mala som bola spokojna no trvala len 9 dni ..moja chyba no nevadi chcem zacat odznovu a drzat to az kym neschudnem na vahu ktoru chcem teda 58 ...ktora/ry by sa chjcel so mnou podelit ??a spolocne to zvladnut myslim ze dvom vzdy veci idu lahsie ....ak by sa niekto nasiel bola by som rada ..naozaj
tralalandia
teda moja rada je,ze akokolvek sa mozes snazit a nejest hoci vobec nic,bez cvienia nikdy nebudes mat taku postavu,aku by si scela mat.bude ti akurat tak zle z toho,ze nic nejes.
vela stastia :)
ahoj,meriam 163cm a schudla som asi 10kg,ale nie hned,asi za rok.o zazvore som sice pocula ale neskusala som ho.teraz vazim48 kg,ale mojim problemom su nohy,nie su tucne,ale bez vysokych topanok napr. k sukni,ist von nemozem a uz ma to dost otravuje.aj ked vazim malo,nohy nemam take akoby som scelatakze zacnem cvicit,bez toho to zjavne nepojde :(((((
DOREMI a ty si kolko schudla? kolko mas vysku? ja uz som asi pesimista :( fakt ten jablcny ocot zabera? a neskusali ste niektora zazvor? zevraj aj to je dobre rozmiesat vo vode a pit. ale neviem v akom pomere
ja ma prvy den 90dnovej nejak extra tomu neverim ale vydrzim teda aspon ju skusim ze ci vobec daco so mnou porobi bo sa mi zastavila vaha a nejde nijak dole
1pl lyzica octu do 2dcl pohara s vlaznou vodou a 1 kavova lyzicka medu treba to pit take 2 tyzdne iba rano na lacno(pol hodky po tom je treba sa najest) a potom po tych 2 tyzdnoch si treba urobit aspon 1 tyzden pauzu
treba normal jest a cvicit asi uz len to pomoze ....
ja som skusala slivkovy ocot, to je ocot z nejakych sliviek z ciny ci odkail, kupite ho v bio potravinach, nema taku hroznu chut a ma mat tiez cistiace ucinky, no neviem, ja som si na to nezvykla, uz som skusala aj zazvor pit ale nechuti mi...kaslem na to
ako dlho si ho pila??ziadne zmeny????ma osobit proti chuti na jedlo tam zatial nic uvidime neskor s travenim ....
no mne osobne ten jablcnz ocot nepomohol. len ma strasnu chut
aj ja som ho zacal pit dnes ...aky pomer si davate ??????ja to pijem dvakrta denne ..rano si narobim davku no nedokazem to vypit tka tu druhu polku vypijem potom pred inym jedlom..