Ahojte, mam 26 rokov a 28 dnovy cyklus. V sobotu som vsak mala dostat menzes a stale nic...Moze to byt sposobene tym, ze 19. juna som podstupila operaciu v celkovej narkoze (den pred nou mi skoncil menzes) a potom brala silne lieky od bolesti a preto mi meska? Tehotna by som byt nemala. Dakujem.
Meska mi menzes
Hoska, kolko mas rokov? Pytam sa len tak, zo zaujimavosti.
Ja som na vyvolavacke bola len raz, mala som 19 rokov, menzes meskal 6 dni. Na gynde ma poslali s receptom kupit to, ako som stala v lekarni, dostala som, ale pichli mi aj tak, ja som im za to zaplatila a este aj nechala tri ampulky, ani mi to nijak nevynahradili...Az teraz som si na to spomenula, otras, aj ten lekar, predpisal mi antikoncepciu s takou davkou ako pre kona, bolo mi z toho zle...Zly lekar ta aj zabije...
hoska, tak, tak, niektori lekari by sa mali spamatat, ved zena predsa nemoze byt na hormonoch cely zivot, treba nechat telo nech sa vysporiada aj samo...
Dakujem za podporu, menzes mi uz prisiel.
hoska, posledne dva mesiace som mala nacas- po 28 dnoch, predtym mi prisiel skor o 5 dni, predtym nacas a potom meskal jeden den...Mam taky pocit, ze uz coskoro dostanem, pisala som na netove forum gynekologovi a on napisal, ze hned treba pichat vyvolavacku...To urcite, do kazdej zeny treba hned nasypat hormony. Aj ja si myslim, ze to je este ok, ked zatial len 4 dni a zatial teda cakam, tehotna nie som, po operacii som od bolesti tri tyzdne nevidela, tak sme sa nemilovali s manzelom...
didi, teba som nepochopila, do 15tich dni alebo rokov? 15 rokov uz nemam davno a prvy menzes som mala v 14tich, to si asi radila malinuske.
KVIETOCEK AK ESTE NEMAS MENZEZ NA GYNDO TREBA IST AK SA NEDOSTAVY DO 15 TAM BY TI MAL (A) DAT NIECO NA UMELE VYVOLANIE!
malinuska15, to ti 7 mesiacov meska menzes a nebola si s mamkou na gynde? Mala by si zajst. Normalne to nie je. Kebyze ti vynechali na mesiac, dva, ale takto je to vela.
Ja stale menzes nikde, kedy s tym treba zajst za gyndakom?