Meska mi menzes

mufka

hoska ano rozpravala :) ale musela to byť menstruacia lebo ma strasne bolelo brucho neznesitelne. ale fakt neviem co mi je mam z toho zly pocit:(

hoska

kvietocek tak to ma tesi ze uz to mas v pohodke....

mufka a si si ista ze to bola menstrucia?je jasne ze v tvojom veku ti to moze skakat ale pride mi dlho nemat rok menstruaciu...rozpravala si sa o tom s mamou?

mufka

ahojte mam 14 rokov no 15 už klope na dvere. Minulý rok v auguste som to dostala no bolo to len dva dni a velmi slabe. odvtedy sa už rok nič nedeje... je to v poriadku? prosim o radu :)

kvietocek

hoska, tak nasledujuci menzes som dostala uplne nacas ako som zvyknuta - na 28. den. Tesim sa, i ked brucho boli:)

hoska

no vidisss..dakujem...to bude asi tym ze som uz niekolko rokov samostatna a uz rok nebyvam doma a na seba si zarabam a pri tom som na gypli...byvam s priatelom takze takze asi tak

kvietocek

hoska, si velmi chytra, ja som si myslela, ze mi pise nejaka dospela zenska s dvomi detmi:) Klobuk dole, si fakt mudra.
pinky aky mas problem?

hoska

niektorí lekári sú fakt že otrasní...
katastrofa s nimi...akože by do nás nadžgali aj to čo nemusia...úplne zbytočne a potom naše telo len trpí a nemôže sa z toho všetkého humusu spamätať. Naozaj niektorí lekári nerozmýšľajú.

hoska

no kvietocek ja mam len 16...no ale co sa tyka takychto veci taksa o to velmi zaujimam....a dost takychto veci aj riesim...