ahojte mate niekto skusenost s dietou podla krvnych skupin?? pomaha to a aky je v tom princip?
dieta podla krvnych skupin
škoda, ze som si nevsimla, ze sa Majop ozval hned po mne. Asi je to novinka, ked som chodila do skoly, boli len A, A1, A2, cize aj AB, A1B, A2B. O trojke som nikdy nepocula. A zaujimalo by ma , co je to sekrecia (VYLUCOVANIE !!!) skupiny. Inak dieta podla KS funguje na principe, odkial pochadzali nasi predkovia. Ci to boli polnohospodari....atd
Kazdy si moze verit comu chce,je to vase zdravie ale ta dieta fakt funguje..mojmu otcovi aj s kombinaciou prirodnych lieciv zachranili mandle.ja som schudla z 66kg na 57kg a som A.maso mi naozaj robi zle takze ten kto tu nie je lekar nemoze powedat ze je to blbost a tak isto zas wela lekarov ma stare principy a ani neuvazuju o niecom takom,,ak som sa ich dotkla tak sorry ale mne uz moje mandle bohuzial vytrhli a nemuseli,takze imunita fakt ,,uzasna"
Je to škoda, že ľudia nechápu tomu princípu, je to logické ked si vezmete, že vaše krvné telieska majú vlastné antigény, síce 0 nemá, a to ovplyvňuje aj našu imunitu a všetko čo s ňou súvisí a logicky ked vás napadne, že je obrana organizmu narušená tak vznikajú rôzne degenerácie buniek a neplecha.Môžme si za to len sami, že jeme iba čo nám chutí a nie to čo potrebuje naše telo.
Dá sa to zistiť špeciálnimi testami za niaky poplatok, aj čo sa týka áčka aj sekrecie skupiny
A 3 ?
je to pravda, že nulkám mäso pomáha lebo aj ja som nulka...najlepšie červené mäso, ale treba ho zbaviť toxínou a trochu sa s ním pohrať lebo naše mäsá v obchodoch su nadopované rastovými hormonmi, antibiotikami toxínmi, mikrobami a aj niekedy neviditeľnými plesňami.A ešte je tu jedna vec, ide o skupinu sekretor a non-sekretor, to je záležitosť všetkých krvných skupín.Sekretorou je 80% a ostatných 20% je non-sekretorou...tý sa majú horšie lebo nemajú imunitný obal ako sekretori a ešte u skupiny A sú tri podskupiny A1, A2, A3...je to na veľa...
No ja si myslim, ze na tom moze byt nieco pravdy.Ja mam krvnu skupinu O a za masom sa idem potlct....
Tá osoba čo písala že potrava sa dostane do krvi až po strávení mala pravdu, lenže potrava hned už pri prežúvaní, trávení v žalúdku a v tenkom čreve sa postupne trávy a dostáva do krvi a ked sa stretne s lektinom ktorý je nevhodný tak krvné telieska aglutinujú...čiže zhlukujú sa...lepia sa.. a tým vznikajú nádory a rakovina ked jete nevhodné potraviny, ale zas nevhodné neznamená že ich absolútne musíte vylúčiť, tak 2x za mesiac ich môžte zjesť...hlavne sa treba vyhýbať pšenici a výrobkom znej ak nieste ovšem skupina AB...ked budete chcieť vedieť niečo viac tak mi napíšte...majo2906@centrum.sk
Myslim, ze tento sposob stravovania je dobry, ale treba ho dobre zvladnut. potom sa daju ocakavat dobre vysledky. vlastne ako u vsetkeho.
dnesne mlieko asi uz vadi vsetkym krvnym skupinam, lebo je zmrsene.