"pluzgiere" na päte !!!!!! help

yulka

Čo sa týka lekárov, tak mama tak bola u chirurga a ten jej to odrezal a vraj nejakou lyžičkou vyberal. A potom sa jej to znova vrátilo.

yulka

Moje kurie oká: iba jedno z nich je "zakorenené", to má ale čierny stred, ostatným tam iba chýba koža.

Oco mi to vyrezával novou žiletkou (nezľakni sa, to je ako keď si trháš odlupnutú kožu z nohy), že takto to po pár rezaniach to prejde. Odrezal, objavilo sa, odrezal znova, zatiaľ tam nič nie je. Ale chcem skúsiť radšej tie náplaste, kyselina sa mi zdá príliš silný odvar.

poliewoocka

Okamzite ich znici, myslim tie kurie oka, aj kyselina mravcia. Okolo kurieho oka si nanes nejaku mast, napr. pytiol alebo pod. a kvapni si kvapkadlom na oko kyselinu. Mojej sestre to pomohlo uz po 3 dnoch, pricom s naplastami sa serinkala mesiac...

agina

mimka ak to mas kurie oka, kup si v DM-ke naplaste na ne, dobre ucinkuju. Ak to mas vsak bradavice, kup si v lekarni Duofilm, tym ich vynicis.

mima_girl

och vdaka a este by som mala na teba otazku- je to v strede toho "pupacika" biele? akoby biela zrenicka, heh, alebo ako to prirovnat.. a aké náplaste ti odporucili? mam s tym ist doktorke? akej? som z toho zufala, za par dni idem na dovolenku a neviem, cako sa to bude vyvíjat, ci sa to zhorsí a tak.

yulka

Znie to ako kurie oká. Kľudne ich môže byť viac, ja mám na päte 3. Tieto dni to práve riešim. Ak to sú kurie oká, dávaj na ne pozor, lebo ti môžu tlačit na isté body a potom budeš mať problémy aj inde ako len na nohách. Mne akurát odporučili nejaké náplaste.

Ak to sú kurie oká, spoznáš to podľa toho, že je to taká stvrdnutá koža, ktorá nerastie do stredu toho oka. Jednoducho ako by si niečo povedalo, že tuto to nerastie a tak ta koža obrastá okolo.