ake s tym mate skusenosti? :)
anál
pls....a ako sa robi klistir???vopred dik...
no ja som sa tiez bala ze najskor bude mat spinave prsty noo ,,tak som sa poriadne vyumyvala a skusila som to ci nebudem mat prsty spinave ,, no a nemala som ani cudny zapach nebolo citit vsak som sa poriadne vyumyvala ,,,,a inak neodporucam ked partner uz bude nak to da radsej von lebo potom budete mat pocit ako keby ste sa noo pototo ,,,
AKO SI SAMA SPRAV...... KLISTIR
hoska, odpis nam !!!!!!! prosim!!!!!!!!!!
galinka ma pravdu. niekedy sa na sex nepripravujes a ak aj ano, tak nie vzdy sa ti chce robit predtym velka potreba. tiez mam z toho take zabrany.
a tiez ked ma predtym prstuje mam taky blby pocit, že či mu nebude smrdiet ruka. tak ako na to?
baby nechcem nikoho urazit ale mna by zaujimalo ci potom partnerov penis nie je spinavy od stolice alebo nesmrdi nejak..
pretoze mam strach prave z tohto a to je jedina vec ktora mi brani to vyskusat
hmm mno je pravda ze aj ja som sa zatala nieze by to bolo neprijemne ale proste moj cyklus pravidelnej stolice sa uplne posunul a nemala som stolicu 4 dni co povazujem za dost zle a ked uz som mala stolicu bolo to strasne
zopar krat sa to da ale nie kazdy tyzden to ne aj ja som sa zatala...
ale tak znova to vyskusat mozeme :D preco nie ziadny problem... hehe
Moja byvala ho mala rada,aspon si myslim, so súčasnou priateľkou to bolo zo začiatku OK, trošku gelu, trošku slín, ale teraz sa akosi zaťala, a na otázku, že kedy možem navštiviť jej zadoček odpovie, že už nikdy. :( Naposledy ju to vraj dosť bolelo, ale predtým sa nesťažovala, raz dokonca chcela bez gelu aj bez slín, lebo jej kamaratky hovorili, že ich to bolelo, a ju nie, tak sme to robili "na sucho", bolo to v pohode, no ale teraz, neviem, neviem, ale dúfam, že sa ešte niekedy k tomu vrátime. :)