ake s tym mate skusenosti? :)
anál
nie vobec a kolko stoji ti nepoviem ja som ju kupovala v zahranici a tu stoji okolo 1,60 euro na slovensku neviem ale tiez asi tak bude stat ,,,skodliva nieje neboj sa ;) daj vedet ,,,
galilea dik za radu. a ta vazelina nie je skodliva. a kolko stoji? si mila ze mi radiš.
ahoj vala :.....mi sme to robili tak ze najskor pusou a medzi tym prstekmi tam aj anal a pouzit vazelinu bielu kupis v lekarni a potom to ide no mne sa to viac pacilo ako normalne ;)
podla toho ako to chce partnerka aj partner mna napriklad to vobec nebolelo
len na to treba mat docela velku chut to aj chcet a nebat sa hlavne my sme po prvy krat nepouzili gel a bolo to vyborne mozem povedat z vlastnych skusenosti ale rozsdiel bol v tom ze som ani nepotrebovala
a ked sme to uz skusali s gelom ma to stipalo tak to robime bez gelu a je to v celku fajn mne sa to paci :)) len sa toho netreba bat a treba to chcet...
aj ked pravdu povedat ja som partnera zneuzila :DD takze asi tak...
no je to fakt bolestive. skusili sme vsetko: gel, rozne polohy, najprv pomaly prstami ale nic nepomaha, bolí to a boli to este aj 2 dni potom aj ked sa to ani poriadne nepodarilo. napiste niekdo ako na to? chceli by sme to vyskusať. priatel hovori, že je to ine, tesnejsšie a draždivejšie.
bolestiveeeee