za kolko umrie spermia ked sa vyjde von? priblizne..viem ze to znie cele cudne, ale mala som s priatelom pohlavny styk a asik po pol hodine sme isli opat,ale bez ochrany..ci mohli ostat nejaky zbytky? pls...nerobte si srandy :(
Za kolko umrie spermia?
no mohli ostať zvyšky to je jasne no ale bez ochrany? bez antikoncepcie? to je zle to si radšej urob tehotenský test :((
micaaa:
ale museli by byt uplne vnutri alebo aj keby boli iba na kraji?
domca na to aby si otehotnela staci jedna
Ahojte chcem sa spytat kolko spermii je asi potrebnych aby som otehotnela ked je to strasne malicko iba na prste skoro nic iba trosicku vlhke s toho asi nie ze??...a niesom hlupe dievcatko ako niektore tu..len sa chcem uistit..dakujem
micka a nevysla si nahodou z jaskyne? nevies ze kondom sa nasadzuje pred sulozou a nie az ked je partner pred vrcholom, ved predsa moze vylucit aj pocas sexu spermie.. sa spametajte deti zlate, takto nielenze mozes byt tehotna, moja mama takto otehotnela lebo sa tiez ,,domnievala,, ze takto sa neda otehotniet, zistila to az v ordinacii co minule davali:D dievcina tak tiez otehotnela
micka1087:
comu nerozumies v navode na kondom na to, ze kondom sa nasadzuje pred stykom s partnerkou a nie, zasulozit si, potom si nasadit kondom a sulozit dalej ? Kondom neni zberac semena... Takto otehotnies raz dva...
prosim odpoved
taky isty pripad z partnerom sme maly sex z kodomom potom sa potom sa poutieral do servitky o pol hodiny sme sa milovali a pred evulacio si dal kondom moze ze som ostala tehotna hm dakujem
neviem ja okrem kondomu pouzivam aj phaarmatex takze nemam stresi :o)
uhm..tak nic:)ked vsetci tvrdia nieco ine..takze keby sa nieco stalo napr.ze praskne kondom a ja sa potom osprchujem je mensia pravdepodobnost ze budem tehotna??no newiem..citala som ze ich to moze priblizit k vajicku este viac..