je lepsie si ho objednat alebo osobne ist kupit a aky je najlepsi partnera uz sex tak nebavi a ja to velmi potrebujem poradte
vibrator
ja som si objednala odtialto superlove.sk
viesco uplne v pohodicke :D z toho balicku to nie je poznat, ten je na fyzicku osobu pisany takze firma tam nie je :)
Dominika, toto ma tiez zaujimalo, že ako to je s tym objednavanim? tiez si neviem prestavit, ze by som si nieco len tak vyberala v obchode :D
ja len objednavam, zo superlove. sk, aj hracky, oblecka, vsetky pomocky...neviem si predstavit ze by som sla niekam do obchodu ci co
Priatel mi kupil asi cca pred mesiacom vibrator. V predajni ho skusala a isiel aj my sme ho asi 2 x pouzili ale asi sa pokazil a nevybruje. mam ho ist reklamovat? mam aj pokl.blok. diki
s manzelom sme si boli vybrat nove hracky minuly vikend osobne...vidiet material a 100% velkost je predsa lepsie ako potom lutovat...inak predavac bol super, vobec neotravoval a na konci sa ponukol, ci chceme, aby vlozil baterky a pred nami vyskusal co malo vibrovat, ci vsetko funguje...samoska ze sme chceli, potom nam vsetko zabalil do nenapadnej papierovej tasky - darcekove balenie, a hracky pekne skryte v papieri...
vyborna kupa - 100% spokojnost...navyse vibrator sa aj manzelovi paci,lebo aj jeho vibracie viac rajcuju..:-))))
inak čochvila ma moja kamoška meniny a ako darček si želala vibrator, tak jej nejaky behnem kupiť do sexshopu :-)
no každej vyhovuje iny vibrator , treba vyskušať aspon na dotyk v sexshope
a aky je najlepsi uvazujem aj ja o kupe
mne vibrator kupil kamoš k meninam ,len mi dal na vyber podla parametrov, ja som si povedala aky chcem a taky som aj dostala:-))