Biotron lampa

Príspevok v téme: Biotron lampa
slovacik

Dobrý deň, moja 6 ročná dcérka má už 3 týždeň upchatý no. Boli sme aj na krčnom a brala aj antib. a na snimku je nález menej vzdušná ľ. dutiná. To som laicky napísal. Lekár to opísal ako sinus... maxil... ale neviem presne ale v podstate hlieny z nosa jej nejdu ale na snimku je menej vzdušná dutina. Chodila na ohrievanie soluxom. Neviete mi poradiť čo by pomohlo? Sestrička vravela že máme skúsiť Bioptron lampu. Tu sme si už požičiali . Nemáte s tým skúsenosť?
Ďakujem

Help

anan-
ČERVENÁ - aktivuje, vitalizuje, dynamizuje, zintenzívňuje a posilňuje zmysly a preniká hlboko do tkaniva.

MODRÁ - upokojuje, zadržiava, koncentruje a chladí.Formuje a určuje štruktúru energie.Vyrovnáva hyperaktívne ,nerovnovážne stavy,tlmí zápalové procesy utišuje.

ŽLTÁ - tonizuje, otvára, vyjasňuje, uvoľňuje stuhnutie a posilňuje nervy,jeho použitie je univerzálne ,môže sa použiť pri všetkých aplikáciách.

www.esogroup1.com

anan

Prosím o radu akú farbu a na ktoré miesto používať pri nedostatku energie a na dobrú náladu bioptron mám krátko.

pietra

Tehotna ho moze pouzivat na ktorukolvek cast tela, aj na strie. Nejedna sa o ozarovanie predsa. Je to terapia svetlom, ktore nikdy neskodi.

bambulos

ahojte, tak som si to tu vsetko precitala a tiez som toho nazoru ze Bioptron je super vec, a moze ho pouzivat tehotna ale iba na tvar, si myslim

ajka04

Môže používať tehotná v 7.mesiaci biolampu zn.Biotron? Ožaruje si tým tvár, lebo ju má veľmi problémovú, teraz pri používaní ešte viac.

usmev

lucijka, aj ja som tu už dávnejšie nebola.Potom už rozumiem, lebo ja nedám na bioptron dopustiť, používame ho na všetko. Mylý je málo, ozaj sa už oplatí investovať do väčšieho.Akurát, že ešte dodávam organizmu aj výživu v podobe kvalitných prírodných produktov/lebo bioptron je len regenerácia bunky, výživu svetlo nedodá/ a takto si vieme v rodine vždy poradiť so zdravotným problémom.Dúfam, že máš aj svetelnú terapiu, je super.