Dobrý deň, moja 6 ročná dcérka má už 3 týždeň upchatý no. Boli sme aj na krčnom a brala aj antib. a na snimku je nález menej vzdušná ľ. dutiná. To som laicky napísal. Lekár to opísal ako sinus... maxil... ale neviem presne ale v podstate hlieny z nosa jej nejdu ale na snimku je menej vzdušná dutina. Chodila na ohrievanie soluxom. Neviete mi poradiť čo by pomohlo? Sestrička vravela že máme skúsiť Bioptron lampu. Tu sme si už požičiali . Nemáte s tým skúsenosť?
Ďakujem
Biotron lampa
No mne bioptron vyliecil hnisavy vacok v zube, takze som si usetrila zdravie tym ze som nemusela brat silne antibiotika. Takze musi posilnit bunkovu imunitu tak, ze sama vyhubi aj mikroby. Pomohol mi aj pri alergii, liecim si s nim aj zapalene hrdlo, zenske organy, proste parada.. Kto nevyskusal, neuveri.
Bioptron Vam pri lieceni tejto choroby urcite pomoze. Odkedy sme si ho kupili, nepouzivame lieky.. Skuste si o tom precitat na www.bioptron.senea.sk
RNG:bioptron nie je dlhovlnové infračervené svetlo,máš mylné informácie.Je to upravené,polarizované svetlo, ktoré je schválené ako zdravotnícky prístroj.Fantastická vec.
slovacik,teraz som si prečítala, že tam sú problémy aj s vysokou hodnotou ASLA,takže sa mi ozvi, viem čo Ti pomôže, resp. Tvojej dcérke.
slovacik:Bioptron je úžasdná vec, je to domáci lekár.Vôbec nie je pravda, že biostimul je lepší, pretože ten má len jednu vlnovú dĺžku,nie je to svetelná terapia so siedmymi spektrami ako bioptron,to je len jeden z rozdielov...Napíš:duratnakatka@zoznam.sk
Pre RNG
na všeobecnom fore som už dostal info o koloidnej vode tu už som si u Vas zakúpil ako aj oreganovy olej, takže vybavený som už len aby to zabralo:) Syn čo mal problemy s hrdlom a zakúpili sme tieto výrobky tak to pomohlo sice ASLO nešlo dole ale zatial zapal hrdla nemal
Dlhovlnove infracervene svetlo ma hlboky prienik, zahrieva miestne do hlbky cim podpori cirkulaciu regeneraciu a hojenie. Ale nerobi nic proti povodnej pricine, alergii alebo mikrobom, ktore sposobia obrannu akciu tela-vyrobu hlienov
Na to som radil NAC, striekanie koloidnej striebornej vody do nosa, tak isto roztoku GSE do nosa aj pit a oreganovy olej.Samozrejme na vecer je dobre zobrat probiotika s jablkom.
....
Ked to nestaci niekedy treba ist na drahsie prostriedky ako Samento.Alebo caj z byliny, z ktorej sa Samento vyraba, Vilcacora(una de gato, cats claw,macaci pazur, uncaria tometosa.)
A na ktore miesta si sietite?
ja mam doma biostimul lampu...je este lepsia ako biolampa so zelenym svetlom..biostimul lampa ma cervene svetlo a je fakt uzasna...ja mam poroblemy s nosnymi dutinami a obcas sa mi zapali hrdlo..a ked si posvietim lampou velmi to pomaha este viac ako biolampa so zelenym svetlom