ahojte.prosím Vás,poradí mi niekto, čo mám robiť? viem, že to bude znieť detinsky..ale teraz môj priateľ nemá na mňa skoro vôbec čas, pretože vela brigáduje a bojím sa, že mu prestanem chýbať a lúbiť.. lebo ani cez víkendy poriadne spolu nie sme:(
MôžE SA TO STAť?
Baby, tak to ta teda naozaj obdivujem! Lebo my sme fakt boli skoro nonstop v kontakte..napr.ze aspon sms abo prezvonenie, ked bol v skole(CR) a potom dlho sme si pisali na nete..a teraz? mam pocit, ze mu to je jedno. Ja sa trapim a on-nemam cas,mam kopu roboty,zarabam peniaze,nieco ti kupim..ale ja tie jeho peniaze nechcem ani vidiet,nech si ich strci do ri*i!mne chýba on, jeho pritomnost a tak..len ja uz mu asi tak nechybam ako predtym.. a to sme spolu len pol roka
luuli, ja mam 22... vo vztahu ide o doveru... v robote mam tiez kolegov a niektori su fakt ze zlati a este pracujem pri vode, tak kolko chalanov sa mota.. ale su to len kolegovia a zakaznici a tym to konci... a on je mimo sr tak ma moznosti kopec ale verim mu, bo inak by som sa asi zblaznila :)... no my si ani nevolame raz denne, proste na to nie je cas, iba si prezvonime a to je vsetko, iba ked skoncim skor v praci tak si popiseme na nete... fakt sa to da zvladnut, netreba si predstavovat tie najhorsie scenare...
baby=fuha,tak to teda pozerám ako puk:-) a kolko mas rokov? lebo ja som do neho asi az moc zalubena.. mali sme aj krizu cca pred mesiacom a skoro sme sa rozisli(to este nebrigadoval) a teraz mi zavola tak raz za den(az ked ma cas),tak to som cela stastna,lebo hovori,ze ma naozaj vela prace..aj mi povie,ze ma lubi..ale mam strach, ci to nie len zo sucitu..
nahtahlia123=dakujem moc, viem,ze by som mu mala verit,ale naozaj nemozem mat istotu, ci si nahodou nepise, este horsie, ci nehodou sa s nejakou nevídava na brigade denne..naozaj sme obmedzili komunikaciu,lebo sa taak malo vidime..
ahoj luuli, zide z oci, zide z mysle asi plati, ALE... ale ked sa dvaja maju radi, tak to urcite vydrzia, iba ze by ten druhy bol slaboch a nesiel by si nejaku nahradu, niekedy ani hladat nemusi... no ja si myslim, ze to vsetko zvladnete, hlavne spolu komunikujte ako sa len da, aby ste si mali aj potom co povedat. ja som s priatelom bola tiez v tekej situacii a bolo to pred tromi rokmi a sme stale spolu, takze da sa to, len je to niekedy tazke... drzim palceky:-)
luuli, ja som takto s frajerom uz styri roky... on pracuje mimo slovenka a ja v lete vzdy brigadujem, takze sa vidime len cez vikendy a levn v noci :), kedze pracujem aj cez vikendy a vela, tak niekedy sa ani nevidime, ale ked sa lubite tak sa to da prezit, sak to nie je na vecne a hlavne ked sa dlhsie nevidimi tak to potom v posteli stoji zato :)
oprava..nechcem na to mysliet:)
ahoj stasticko,dakujem za nazor..
ale asi máš pravdu..lenže ja sa strašne obávam tej prvej možnosti..ako sa hovorí zíde z očí, zíde z mysle..
proste chcem nejako na to myslieť,lebo viem, že mi to nerobí dobre..
cav luuli!
Ono to je na nieco dobre. Su dve moznosti:-prestane ta ,,lubit,, ale to je dobre, lebo v tom pripade ta v skutocnosti nemiluje
-alebo to vas vztah posilni a uvemite si ze patrite k sebe a tazko sa vam zije od seba.
Vsetko vsak zavisi aj od fazy vztahu...tak to posud...
vela stastia