Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

MôžE SA TO STAť?

luuli

radana=asi máš pravdu, teda máš pravdu, že chlapi sú menej výreční.. on hovoril o svojich citoch vždy otvorene..ale mam v poslednej dobe pocit, že už ho hovorí "len tak.." aj mi napise-lubim ta..ale tak povedal to naposledy..rozmyslaam.. tusim v pondelok..a to cez telefon..

machulka006

luuli, ja som presne pre tento problém preplakala celý včerajší večer, noc a dnešné ráno...
:(
je mi to ľúto...

radana

luuli,ty ho poznas,aky je a ci je vasa laska naozaj silna.Chlapi omnoho menej rozpravaju(cest vynimkam) nez zeny a my zeny si potom vselico namyslame.Vacsina chlapov dava tazko najavo svoje city.Takze aj ked ti nepovie,co prave od neho ocakavas,to este neznamena,ze ta ma menej rad :D

luuli

baby, ja viem, ja viem..lenže my sa spolu o tom aj rozprávame, len on mi hovorí, že chce zarobiť peniaze, že naozaj robí, nič viac..ale mne je strašne smutno, že viac času venuje robote ako mne..ma dve brigady.. včera sme sa videli cca 5min a tom som ja musela ist za nim:(

baby

luuli, on asi nevie dat najavo svoje city.. jedine co pomoze je sa s nim porozpravat... my ho nepozname ty vies co doma mas...

luuli

luciferka,to sa tak dobre číta,ked pises, že si užívate každú spoločnú chvílu..ja som mu zrovna včera povedala, že som vďačná za každú chvílu s ním a on sa len usmial a povedal ano? Som čakala niečo viac..neviem, ako dlho to este takto vydrzim,lebo ze ma brigadovat ešte celý júl a že možno aj august+september.. tak to sa môžeme rovno aj rozísť..lebo už mi ani nepovie-chýbaš mi:(

luciferka

luuli my sme takto s priatelom fungovali rok, on bol v zahranic, teraz prisiel domov a ja som musela odist na prazdniny do zahranicia na brigadu,...., vsetko sa mi tu pokazilo ani za mnou nemoze prist ako sme sa dohodli......, a da sa to nejako prekonat, nas vztah ta dialka posilnila si myslim, sme si vzacnejsi a uzivame si kazdu volnu chvilu spolu. tiez mam strach tak ako pises, ci si nepise s inou alebo ci sa s niekym nestretava a poviem ti pise si s inymi a aj sa stretava ale to su kamaratky, nemozes mu vsetko zatrhnut, ak ta ma rad naozaj tak sa nemas coho bat....treba len vydrzat a o vsetkom sa porozpravat

luuli

Baby,ja mam 21rokov..on tiez,ale rozumovo je vyspelsi ako niektorí aj 30roční!!! preto sa aj bojím, že si raz povie,načo mi je taká mladá.. vies, ja si brigadu ani nemozem najst,lebo ja uz pracujem..a nemozem sa ani poriadne sustredit na pracu, bo mam hlave toolko roznych myslienok:o/

baby

no aj u nas to bolo kriticke ked odisiel a potom ked som zacala brigadovat, ale chapal ma ze si chcem aj ja zarobit.. prekonali sme to.. najdi si aj ty brigadu a nebudes tolko na to mysliet... sa s nim o tom porozpravaj... kolko mas rokov?