môžte mi poradiť kvoli čomu mi meškaju kramy...tehotna nie som.. robila som si test.. ale aj napriek tomu uz 7 dni mi meskaju...co to môže ovplyvnit? prosim poradte...
Preco mi meska menštruacia
ach jaj - meškanie menštruácie, resp. pravidelné výkyvy sú dôvodom na liečbu . Ak nechceš do seba súkať tabletky, je to na tebe,a le nemôžeš vedieť aký máš problém, a raz môžeš mať problém s otehotnením...
evelin : prečítaj si to čo som napísala nikine. To sú najčastejšie príčiny meškania menštruácie, ak sa ti to nestáva pravidelne, je namieste navštíviť gynekologa...
ahoj! mne to minuly mesiac vobec neprislo a este stale nic. meskanie nezvyknem mavat a sanikim som nespala. co v tom moze byt? poradte prosim uz sa zacinam bat.
mne meskaju kramy cca od 5 aj do 14 dni. ale odmietam do seba tiskat nejake tabletky.
dakujem pekne za odpoveď... len sa chcem ešte opytat ze co je uz kriticke.. no ze od akej dlzky meskanie je to uz kriticke..
meškanie menštruácie môžu spôsobiť prudké zmeny váhy (hlavne smerom nadol), hormonálna nerovnováha v dôsledku stresu, prechladnutie močových ciest a vnútorných pohl. orgánov, cysta na vaječníku, užívanie antibiotík tiež niekedy zvykne urobiť šarapatu s menštruačným cyklom, a v neposlednom rade je to aj tehotenstvo. Ak sa ti to nestáva pravidelne, že ti mešká, odporúčam návštevu gynekologa čo najskôr.
ahoj...tak môžes byť napriklad aj nachladnuta, ale mas nejaké stresové obdobie sú všeliaké dôvody..ked ti budu dlhšie meškať chod ku svojej gynekologičke a ti ôže dať injekciu...po ktorej by ti mali prist.