môžte mi poradiť kvoli čomu mi meškaju kramy...tehotna nie som.. robila som si test.. ale aj napriek tomu uz 7 dni mi meskaju...co to môže ovplyvnit? prosim poradte...
Preco mi meska menštruacia
ak vyjde pozitivne som myslela...
mam taku otazocku...aka je pravdepodobnost, ze ak vyjde tehotensky test, zena nie je tehotna? ako sa to vlastne moze stat? mojej kamaratke vysiel pozitivne, ale dostala menstruaciu uz 2krat, len o par dni neskor. nema ani ziadne priznaky tehotenstva...
stretli ste sa uz s niecim takym?
ahojte. mne uz meskaju kramy asi nieco vyse 3 mesiacov, ale doteraz som to brala ako nieco uplne normalne. prvu menstruaciu som dostala asi pred 9 mesiacmi, a vraj je to normalne, ze zo zaciatku byvaju velmi nepravidelne kramy. aj spoluziacka mi vravela ze u nej to zachadza do extremov - jeden rok mala kramy snad kazdy druhy tyzden a dalsi rok zase velmi zriedkavo. ale ako citam tuto debatu tak uz neviem ci sa mam bat a ci je to fakt normalne
Ahojte...cela by som sa opytat dokedy je mozne si dat pichnut tu vyvolavacku,aky cas po vznechani menstruacie?Sice som mala teraz prechladnute mocove cesty a meska mi menstruacia 2 den,no mala som aj pohlavny styk.Nemali sme ochranu,ale priatel si je isty ze to neslo dnu..Tak teraz nwm co je tou pravou pricinou.Som v zahranici momentalne a do gynekologa nemam moznost ist.Tak prosim poradte,nech som trosku pokojnejsia.Dakujem
preboha, dievčatá...
mimitka : POL ROKA? ? ? to sa poradiť nedá....nejaké recepty starých materí ti pomôžu asi ťažko...aj v zahraničí sú lekári... preboha, ako niekto môže takto so sebou hazardovať, to ja nepochopím...
mozte mi poradit co je dobre,aby sa dostavila menstruacia?meska mi pol roka a ku doktorovi sa neviem dostat lebo som v zahranici
a