ahojte. kedže patrím k žienkam ktoré chcú schudnúť a zaroveň nenávidim dietu tak som vyskúšala jednu ,,hlúposť" o ktorej sa bavili tri dievčence v autobuse. a predstavte si zabralo to. každe ráno vypiť 0,5 litra vody na lačno a raňajkovať až po pol hodinke. sladke max. 1x do týždňa a inak papať normalne. od mája som schudla 4kg. pomohlo to aj mojej kamoške tak to môžte skusiť. potom dajte vedieť či to zabralo aj u vas....prajem pekný deň
mam riešenie....
miselka,bral prírodné produkty a doplnky výživy,v tom programe je rozpracovaný každý deň aký produkt a koľko.Nebola to diéta, takže tie produkty mu zabezpečili všetky mińerály, vitamíny,aby organizmus netrpel a nehladoval.Tento program nastaví človeku organizmus tak,že sa naučí správnym stravovacím návykom.duratnakatka@zoznam.sk
a v com spocivalo to jeho chudnutie?
Očistným 39dňovým programom pomocou prírodných produktov sa dá zhodiť pár kíl bez drastických diét a hlavne Jo-jo efektu.Vedľajší účinok -detoxikácia organizmu,lepšia pohyblivosť a zdravie.Musíte však obetovať korunky,môj kamarát schudol 10 kg,upravilo sa mu trávenie,v páse má o 14cm menej.
sever slovenska...taka mala dedinka - liesek...tu vlastne ani hrackarstvo nie je :D iba v "meste" vedla-trstena a tam som zohnala len take slabe...
dievcina odkial si??
u nas sa svihadlo normalne nezozenies... iba take hrozne, ze musis hybat uplne celymi rukami, aj ramenami!, aby si ho cez seba presvihla.... musim ist do nejakeho mesta zohnat pevnejsie s pocitadlom..
jeej dakujem ti velmi pekne. pojdem ho kupit
na ručke ma počitadlo, ktore ti počita kolko krat skočíš, nestoji vela ale nepamätam kolko. do 100sk.
akym pocitadlom?? kolko asi tak stoji?