Planujeme s priatelom svadbu.Buduci rok.Mame sa moc radi a vzdy sme snivali o krasnej svadbe.Ale je tu jeden problem.Nenavidim svoju rodinu.To co sa dialo v mojej 'rodine'ma presvedcilo,ze na mojej svadbe bude jediny clovek-moj brat.A este kamaratka s manzelom/Priatel ma tiez len par ludi..chcem poradit..je to velmi zvlastne,ked z mojej strany nebude nikto??Bude sa im to zdat moc zle?ako mam vysvetlit vsetkym ze ja proste si nezelam aby na mojej svadbe boli ti co mi ublizili?alebo mame ist niekam do ineho statu sa zobrat?vzdy som snivala o svadbe v kostole,ale teraz uz neviem//aj priatel o svojej rodine nema najlepsiu mienku,proste neviem..ma s tym niekto skusenost??dakujem moc
Svadba bez hosti...
ahoj eweline, ja som, teda my s drahym sme mali svadbu nedavno a nieze sme nemali hosti, mali sme ale fakt len tu najblizsiu rodinu a par priatelov, lebo sme chceli len malicku svadbu a napr. moja stara matka tam nebola, pretoze spolu nevychadzame no napriek tom usom sa premohla a sli sme ju dokonca OSOBNE pozvat a ona nas odbila s tym, ze uz vie preco si ma moj drahy berie, lebo je rovnako drzy a protivny ako to nevychovane dievcisko (ako ja) a moj drahy tam len stal a nechapal a nakoniec povedala ze nepride, lebo v ten den nieco ma (bez toho aby poznala termin!!!) ale ze dar nam posle, aby sme nepovedali, co moj dnes uz manzel nezvladol a povedal jej, ze ho posielat nemusi, ze my aspon usetrime na psotovnom ked jej ho budeme vracat spat... a potom som bola zbytocne smutna z toho ako mi ta striga pokazila radostne obdobie.... takze ak sa na nich hnevas a mas pocit ze ti len ublizia, nepozyvaj ich..... nezasluzia si to...
mirka, nasa svadba stala v konecnom dosledku tolko, akoby sme tam mali tych 100 hosti:)) Saty som mala kupene a zuzene na mieru, obrucky paradne, ale je to jediny sperk, ktory nosime, tak preco si nedozicit, zavoj usity na objednavku, ruzove ruze som si vyberala zo siestich odtienov, fotil nas znamy (a hlavne dobry) fotograf...Ja som rada, ze sme investovali do seba a dopriali si. No a dva mesiace po svadbe sme sa stahovali do kastiela:)
vies, je to len tvoja svadba, takze ty si na nu pozves toho, koho chces a nikomu nemusis nic vysvetlovat.
dakujem mirka, aj ja tebe blahozelam:) Manzel je takisto Slovak, ale zije tu uz 15 rokov...Celu rodinu mame na Slovensku, tak sme mali v podstate len velmi intimny obrad, aj ked vyobliekani sme boli ako do zamku:))) A tesim sa tomu, strasne by som lutovala, keby som vo svoj svadobny den nebola ako princezna:( Aj ked na tom, samozrejme, vztah nestoji, ale je aspon na co spominat. Takze ked sme boli bez hosti, dopriali sme aspon sebe, no a ked prideme pozriet nasich, usporiadame nejaku tu veceru na pocest:)
Ty si mala velku svadbicku? Ako sa teraz mavate?
mirka23 zijeme a aj svadbu sme mali v USA.
Ahoj eweline. Je to len na vas dvoch,aky budete mat vas svadobny den. A sama tam nebudes-budes mat po svojom boku svojho muza,jeho rodinu a zo svojej strany predsa brata so zenou a priatelku s manzelom. Aj to je nieco. Predsa kolki ludia si nemaju koho pozvat aj keby chceli alebo jednoducho si nechcu pozyvat kvoli roznym pricinam-siroty,kvoli zlym vztahom v rodine,odmietnutanie akceptovat vyber partnera,ap.
Ja budem mat tiez coskoro svadbu a tiez tam nebudem mat z mojej strany vela ludi-bude ich tam asi 10, zo strany partnera ich tam bude ovela viac. Ale je to preto,ze sme celkovo mala rodina,viac nas proste neni.
Je mi len luto jedneho a to,ze tam nebude moj brat so zenou,ale oni si to v podstate sami zavinili-ignorovali od zaciatku mojho priatela (sme spolu 2,5r),dokonca mu po istom case zakazali k nim chodit-navštevovat (takze vinsovat k nim chodim sama len s rodicmi bez priatela) a proste narobili vela intrig,neprijemnosti,ohovarania na mojho priatela a jeho celu rodinu.Tak preto tam nebudu,lebo je to zelanie mojho priatela-kedze on k nim nemoze chodit a pod.tak ani on si nezela ich pritomnost na svadbe:-(skoda
Prajem ti eweline vela stastia s tvojim drahym a aby vam vas svadobny den-nech uz bude akykolvek podla vasho uvazenia, vam vysiel co najlepsie.Vela stastia
tak sa zoberte kdesi v zahranici, spojite s tym aj svadobnu cestu. svadba je sama o sebe o nicom. myslim, ze to bude lepsie za hranicami ako tu v nejakom kostole, kde bude dokopy 5 ludi.