Mám 175cm a 55kg.........bola som anorektička....som teraz tučná??????????prosím poradte, mám pocit že sa to vracia!!!!!!!!!!!!! čo mám robiť aby sa to nevrátilo??? hrozne sa mi zdá že som tučná......
Som tučná?????? ( znova anorexia????.....help)
A zo vzduchu urcite nepriberies:) pokial sa nebudes prejedat a jest a pit sladke veci, tak budes v pohode, neboj.
lubina123: hadam nemas aj ty anorexiu?
sisina:mam taky pocit,ze sa to vsetko opakuje a vracia.bojim sa aj toho,ze priberiem zo vzduchu...a najhorsie je to,ze sa nemam ani s kym o tom porozpravat
lubina123:podla mna je to subjektivny pocit.Mozno si to namyslas a potom sa tak skutocne vidis. Skus sa niekoho spytat na nazor-kamaratok, spoluziacok, kolegyn a pod.
sisina:tak mi prosim ta povedz..preco ked sa stale pozriem do zrkadla tak jedine co vidim je ze som strasne tucna
Alexis: chod sa liecit, podla tvojic h udajov si myslim, ze si vychrdla
Lubina: podla mna nie si, ale treba si udrzovat vahu a neprejedat sa....
lubina123: no na tvoju vysku je to este malo, nie vela! Daj si vyska minus 110 a vyjde ti uplne idealna hmotnost. Teda 73 kg.
baby myslite,ze som tucna pri vyske 183cm a vahe 65kg?lebo ja si to o sebe myslim....
pusate: ty pises dobre sprostosti.
aj tak niesom smrtelná,ale bola som viac než smrtelná,,a odlahlo mi že som aspoň vešiiačik:-)