Mám 175cm a 55kg.........bola som anorektička....som teraz tučná??????????prosím poradte, mám pocit že sa to vracia!!!!!!!!!!!!! čo mám robiť aby sa to nevrátilo??? hrozne sa mi zdá že som tučná......
Som tučná?????? ( znova anorexia????.....help)
sorry za vyraz ale asi ti drbe jak mozes byt tucna ked mas 175 cm a 55kilo ja mam 67 kilo a 174 cm a nemyslim si ze som tucna ale zas ani chuda a moja kamoska ma 64kilo 175 cm a je chuda ska tymusi vypadar jak chodiacia smrt fakt prepac ale isto nejsi tucna:)
nie si sama :( aj ja mam pocit, ze kazdy na mna pozera aka som tucna :( vidim tie pohlady, hlavne bab, fuj, pozeraju na na ako na tucne prasa, gulu, ktora sa gula po chodniku. tucna svina, ktora sa vobec opovazi vyjst na ulicu medzi ludi :(
najradsej by som bola, keby ma nikto nevidel :(
jully,vôbec,skôr si chudá a bud rada,že si od prírody štíhla a hlavne nevymýšlaj s chudnutím,lebo si zničíš aj postavu aj zdravie ako ja.
ja meriam 162cm a vážim 47.5 kg.... som tučná?? lebo ja si to o sebe myslím
Ked nevladzes, tak bud mas slabu kondicku, alebo to prehanas zo zaciatku, alebo sa slabo stravujes.
snazim sa sportovat len uz po niekolkych dnoch sportovania nevladzem..takze musim mat par dni pauzu a ani to mi nepomaha
Tak zacni sportovat, budes mat vyplneny cas, nebudes sa stale zaoberat svojim vzhladom. Urobis nieco pre svoje zdravie i postavu.
sisina:no myslela som,ze som z toho von bola som uz v pohode,ale niejako opat zacinam mat depky a pod...a co sa tyka sladkeho to nehrozi