mate niekto komplexy zo svojej postavy alebo to iba ja? niesom ani tucna ani chuda, ale myslim si ze som...teda ak viete ako to myslim. okolie mi vravi ze som normalna, ale ja sa tak necitim. je to ok?
kto ma komplexy zo svolel postavy?
no ja so svojou postavou spokojna nie som, trosku aj komplexy su, ale schudla som uz, a dost vyrazne, tak je to uz lepsie, a sama viem, ze nic nebude idealne, tak si uz s toho az taku tazku hlavu nerobim, ale jasne ze by som chceal byt chudsia a krajsia :D
ja som mala komplexy (teda nie nejake vazne, ale boli) pokial som si nenasla priatela...teda pokial som sa vedla neho prvykrat nezobudila nenamalovana, strapata, s nafuknitym bruchom a s celulitidou. vobec mu to nevadilo. odvtedy som spokojna aj ked viem ze z estetickeho hladiska nie som ta najkrajsia, pri nm sa tak citim.
no ak mám pravdu povedať každý má z času na čas isté komplexy zo svojej postavy....to prejde....
ked som mala 15 tiez som si to myslela. lenze odvtedy sa mi postava dost vyrazne zmenila.
Ja tiež nie.Nie som ani chudá,ani tučná.A na svete je mnoho krásnych vecí,nejakým tým kilom hore-dolu sa predsa zaťažovať nebudem.
ja nie