Caute baby, ma tu niekto skusenost s tabletkou po... Escapelle? Po jej uziti mi meska menzes uz 9 dni, ale mam vsetky priznaky, ako keby som ho uz kazdu chvilu mala dostat, myslite, ze je to normalne? Mate niektora rovnaku skusenost? Pls, napiste....
tabletka po...
aká je cena tých tabletiek po???
Sunnysweetie, diky, si ma trosicku ukludnila, ale aj tak si dnes bezim kupit test... :-) Ja si tiez myslim, ze tie hormony su potvory, zvlast ked som nikdy ziadnu hormonalnu antikoncepciu nnebrala...A potom, ked si menzes dostala, uz si ho mala dalsie razy pravidelne?
jasne, ze sa objednam, este pred tym si kupim test, ale aj tak ma to zaujima, lebo nepredpokladam, ze by som mohla byt tehotna, mala som styk az 18-ty den cyklu, ale zlyhala antikoncepcia, tak som si pre istotu zobrala tbl...a teraz neviem, ci mi to tak strasne naburalo cyklus ci co... :-( Kazdopadne dik za odpoved...
fu, to neviem, ja som dostala kramy v ocakavanom termine. ale ak si citala pribalovy letacik, tak sa tam odporuca navstivit gynekologa do 3 tyzdnov... takze sa pekne radsej objednaj.