Ahojte vsetci.viem ze tu to asi moc nepatri,ale kedysi som sem chodila a viem ze tu dobre radite. prijali ma na dve školy, do Trnavy na sociálnu prácu ado Martina na ošetrovatelstvo.no len teraz neviem kam........poradte.co je lepsie?
kam na školu?
osetrovatelsto sa studuje na medine, ale maju uuuplne odlisne predmetny, miselka neviem, kde si dosla k takej mylnej informacii
ked je niekto blby tak mu stačí aj blbá škola...to moj názor...a s porovnávaním medicíny a ošetrovatelstva sa strčte,keby ste boli taki inteligenti,tak ste na medicine,ne na ošetrovatelstve a tá socka ani nehovorím
osetrovatelsto mozes porovnat s medinou a to hlavne v martine. maju takmer rovnake predmety a o pedagogoch ani nehovorim. cize je to narocnee ale nie tak ze by sa to nedalo zvladnut. no povedzme si co je v dnesnej dobre lahke..
barbinka ma vystudovanu pedagogiku-brutalne tazka skola(plus este nieco velice tazke, uz som zabudla co to bolo), tak sa tu teraz tvari ako velky boss.. pedagogiku tiez vystuduje kazdy, nieco ako ta socialna praca v presove...
studentka, vseobecna medina je o dost brutalnejsia ako osetrovatelstvo, neviem, kde si dosla k hentakemu nazoru.. a co sa soc. prace tyka, mama tam byvalu spoluziacku, co na strednej v uceni nevinikala a zvlada to bezproblemovo...a len tak mimochodom, nie je az taky uspech dostat sa na skolu, ale vydrzat tam (co na socialnej praci nie je problem), ale sa uvidis.. kludne chod na obe, da sa to zvladat, sak nektori zvladaju medinu s pravom, tak preco nie socialnu pracu s osetrovatelstvom
Barbinka tara dve na tri. Akoby chcela povedat ze ona to ma najtazsie a my ostatni si len sunky valame. Asi tolko. Nepaci sa mi jej vyjadrovanie. A len si hudia a zastava svoje.
a podla mna je tiez trufale povedat, ze externi studenti, ci studenti sukromnych skol to maju jednoduchsie, tak ako to napisala barbinka
courie to je vpohode oni chceli mat len doklad ze si zmaturovala si normalne prijata
teraz uz vobec neviem kam ma ist najradsej by som sla na obe.srdcu su my blizke obe. na soc pr. am laka to pravo a tak a na osetrovatelstve zasa biola a to ze robia vymenen staze so zahranicim a jazykove kurzy. teraz som viac zmetena jak pred tym. som dufala ze aapson ak sa mi na jednej nebude pacit ze potom pojdem inam ale som nevedela ze sa za to plati.som mysellal ze len na jednej skole ked sa studuje viac rokov