Je tu leto a niečo nové pred nami...

zuzanely

Ahojte babulky :D no ja celkom v pohode ;) Dnes som si vyšlapala 1 a pol kilometra horekopcom :D tak pohodička.. sladké nepapám..

lenula

Čaute baby, tak čo ako Vám to ide?
Nikto sa neozýva čo a ako...Mne celkom fain...Až na tú zeleninu...ale polepším sa...No musím sa pochváliť, že mi je skvele a myslím, že sa topí už aj slaninka...achojte...napíšte

fufu

lenula tak si na to davaj pozor zober si vzdy daco na prejedenie ja som dneska pekne papkala dvakrat cvicila.. slnila sa..:) takze chudnutiu zdar! ozvite sa ako vam to ide..:) no drzim palce papa moje

slovenka v svajciarsku

dana3: nechcem tu z toho robit chat .. ale som si precitala ze si vo svajciarsku .. kde si konkretnejsie, ak mozem vediet .. lebo ja som tu tiez :)

lenula

Ahojte babenky:
Takže včera som si poriadne zamakala.Dala som si hodinové Taebo,20 min.orbitrek a ešte nejaké brušáky, kliky a tak... Len som včera dosť málo jedla a dnes sa mi to tiež nejako nedarí. Až teraz som si od rána od 6tej našla čas hodiť niečo do úst. Celozrn.rožok, málinko nátierky a šalat.uhorka, tie naštastie hrozne milujem.
Cloe:ja lubkam zeleninku, ale zvykám si na to, že jej musím papkať viac a surovú...inak o.k.

zuzanely

No ahojte baby :) Som rada, že sa Vís tu toško nazbieralo :D Viete, ja musím a respektíve hlavne CHCEM schudnúť apsoň 20 kg... Je to veľa ale verím si a vážne to potrebujem. Športujem - jazdím na koni a starám sa o kone, čiže fyzická práca je istá :) Jedálniček ako taký neupravujem, ale vylúčila som sladké a večer už po šiestej len ovocie al. zeleninku :o)

fufu

jo z rana kym je pekne treba si privstat a iisssst potom aj unas uz prsalo.. a riadne teraz uz nie ale su mokre cesty. No a ja kondicku mam .. takze prehananie u mna asi ee. :) jo ti ,, nase dni ,, su hrozne niekedy.. hlavne na to sladke .. :) tak sa mavajte fajne..:)

cloe007

no ja to na zaciatok tak s tym sportom prehanat nechcem...nemam vobec kondicku..
ano myslela som cyklus...ja mam take tie prezieracke stavy vzdy den pred a prvy den..no a dnes je ten prvy den...zajtra uz bude ok :)
dnes tu bola hrozna burka..esteze som bola behat rano...poobede by som nemala sancu...ale zajtra ma byt pekne, takze tiez vytiahnem korcule...juj tiez sa tesim :)
idem si teraz pri telke zaposilovat este...tak sa mavajtee :)

fufu

cloe007 ahoj aj ja mam svoje dni ak si to myslela zenskym cyklom. ale ja mavam pazrave dni pred nim. no ja som sa dneska neprazrala ja sa tento tyzden idem zapriet .. no a ja som bola rano makat vo fitku hodinku a pol a aj teraz poobede a takto to bude bezat dufam cely tyzden a potom sa uvidi co dalej ako sa mi to casovo bude dat. ale hadam bude teplo bud. tyzden takze moje korcule bicykel sa mozu tesit a este aj plavky trosku preluftujem..:) takze sa tesim drzim palce ozvite sa mi kocky..:)

cloe007

no ja som na tom podobne ako ty, fufu...tiez nejak radikalne stravu neobmedzujem, iba teraz v lete...pretoze chcem schudnut co najviac..ja som cvicila uz doobeda, ale idem dat este vecer aerobik domaci, pretoze som sa na obed hroozne prezrala :( :( :(...som si dala aj polievku a potom spagety...no hruuza...a k tomu mam svoje dni teraz=pazrave dni :D...ale chrumam si zeleninku nastastie...ziadne chipsy :)
lenula - ako ti nemoze chutit zelenina?? ja to milujeeem...normalne ze mrkvicku nastruhat a papat taku stavnatuu mnam:) alebo uhorku salatovu len tak ... no mnam :)