Dcera a manzel mi hovoria, ze mi smrdi z ust

vecernica

AK mas zdrave mandle co asi aj mas tak si ich nedaj vybrat.Infekciu zadrziavaju ako obranny system bariera aby sa nedostala dalej do organizmu Kazdy organ nie je v tele zbytocny a ma svoj ucel.toto vyberanie mandly bol velky modny trend 80-90 rokov. nastastie sa prislo na to aka to je sprostost..Dych pachnutci sposobuje travenie.Zmen stravu.pi vela vody.moze mat vacsi pocet niektorych nepatogennych bakterii.

mira

Ininna, ak sú to mandle, tie sú filtrom toxíniov, odpadu, mrtvych tiel mikroorganizmov, odumretých častí, hlienov. Tieto sa tvoria vtedy, ak máš nevhodné prostredie ktoré sa prekyselilo a je dobrým hostiteľom škodlivých mikroorganizmov.
Jedza zásadotvornú stravu a bez hlienov.

[zruseny12]

ininna,ked su to mandle staci si i ch nechat vybrat,a k tomu pristroju,vies prave je to o tom,ze nie kazdy rozmysla a ko ty...skus sa na nu pytat sama co ti povedia,ja to tak robim,ked vidim ,ze je nejaka moznost a lekar ma tam neposiela,a ja viem ze by mi to mohlo pomoct sama sa na to spytam...

ininna

preco ked mame nejasny problem neposlu pacienta na nieco ako magneticka rezonancia, aby mu hned diagnostikovali problem a zavcasu ho riesili. ale len skusaju, hadaju, niekedy ani nemusia uhadnut, posielaju po roznych vysetrenia, ktore sa ani nemusiatykat problemu...preco ho neodiagnotikuju hned takymto pristrojom?

evina

kuriozné ale moja bývalá spolužiačka mala tento problém a asi v 18-e jej zistil kčný že kedˇbola malá asi si napchala fazulku alebo hrášok do nosa čo nikto nezbadal, vlastne jej to tam zarástlo a keď jej to odstránili aj zápach zmizol

RNG

Chemicky kysly uhlicitan sodny nie je chemicky agresivny na sklovinu, ktora je tak isto slozena s uhlicitanov a fosfatov.Mechanicky ale ano.
Pricom na trhu je plno zubnych past s pridavkom sody bikarbony(bicarbonate of soda). Oder zalezi od velkosti krystalikov a tie sa daju urobit uplne mikroskopicke. Inac plnidla su rozne, od mletych kamenov(talcum) az po kyslicnik zinocnaty