často mi opakujú že mi smrdí z úst a ja neviem od čoho.Aj zuby som si dala opravit...vraj ako keby kysličnik uhličity, inokedy ako hovno...tak to smrdi.bojim sa na niekoho rozpravať z blízka. Kde môže byť problém?
Dcera a manzel mi hovoria, ze mi smrdi z ust
soda je sucast mnohych zubnych past. Ma sice silne odieranie zubor(krystaliky) ale inac zubom neskodi. Pouzivala sa na cistenie starocie, nic noveho pod slnkom.Kedysi neboli zubne pasty ale zubne prasky. Az neskor ich spojili pojidlami a glycerinom do past.
innina skus si kupit v lekarni pastilky STOZZON, su na smradlavy dych a ked ti uz tie nezaberu, tak to budu mandle alebo ten zaludok.
Hlavne pri umyvani zubov si nezabudni vycistit aj jazyk.Skrabky na povlak na jazyku dostanes kupit v lekarni za par korun.
Dalej ti odporucam aspon dva tyzdne pit salviovy caj a kloktat cajovnikovy olej, ktory je vyborny na smradlavy dych /tiez dostanes kupit v lekarni/.
nemam ani kyselinu zaludocnu ani sa mi nezda ze by som mala nejaky probl. o zaludkom. mozu to byt napr. mandle, ktore mali za detstva stovky angin, resp. nalez nad 3 zubami? alebo moze to byt aj z dutin(celo)??? Kde by mi to najlepsie zistili a diagnostikovali ma?
dobre je aj psyllium na precistenie criev....
uzatravanie zaludka zavisi od mnozstva kyselin. Cim je kyselin viac, tym sa uzaver medzi zaludkom a pazerakom lepsie uzavrie. Pri malo kyselinach jedlo v zaludku a neskor aj v crevach vlastne hnije.
Odporucam si to napravit(betain HCl a enzymi s jedlom), inac to vedie k podvyzive(telo nevytazi dost zivin) znizenej iomunite, osteoporoze a zrychlenemu starnutiu(regeneracia potrebuje materialy, ktore pri zlom traveni sa neabsorbuju v potrebnej miere
innina, najskor bude problem v zaludku, zrejme nemas dobry sfinkter, ktory drzi zaludok zatvoreny, netrpis casto na zahu?ale mozes mat helikobaktera v zaludku, chod kazdopadne k obvodnemu lekarovi, nech ta posle k odbornikovi.