Chcem pribrať!!!

Príspevok v téme: Chcem pribrať!!!
andy

Ahojte ludia!
Chcela by som sa vas spytat ci my nemozete poradit ako pribrat?
vlastne ja nemám ziadne problemy v prijimani potravy ,jem normalne a pravidelne ,ale som strasne chuda(162cm 44kg) ,vlastne je to asi preto ze aj moja mamina a otec su chudy(tak je to logicke),ale o mne si poniektori myslia ze mam anorexiu alebo bulimiu.a hrozne by som chcela pribrat aspon 3-4kg.poradite???pls

biasa

moja kedze to mas v rodine asi mozes spapkat aj slona a nepriberies ani deko...no stastna to zena! ale ak sa necitis dobre skus cvicit...cvicenim nabrali tvary uz mnohi chudi ludia!vacsie zataze malo opakovani..ddaj si poradit o d nejakeho trenera ako spravne cvicit a budes krasna

sunnygirl333

no..asi ti neporadim, len ta mozno usmernim...pri svojej vyske 175cm..mam 55kg..posobim nieze chudo..ale doslova vychudnuto..pritom sa stravujem uplne normalne...dovodom moze byt ochorenie stitnej zlazy, co som si liecila pocas detstva...od 15 rokov vyzeram rovnako..teraz mam 28..ked jem, nepriberiem, ked nejem, neschudnem...mam dve deti, obidve tehotenstva prebiehali normalne, hoci som pribrala len 7kg..po porode som okamzite mala svojich 55...deticky boli donosene a zdrave...a ja??..trapim sa, ze sa na mna ludia pozeraju...mam skor dievcensku ako detsku postavu..ale uz som sa to naucila regulovat rafinovanym oblecenim a prisla som na to, ze som vlastne celkom "k svetu"...:))..tak sa netrap a bud rada, ze nemas nadvahu...:))