nikto v mojom okoli nema obriezku
kazdy sa tomu sme je ked o tom rozpravaju.. a nadavaju takym ze su zidia..
ja mam obriezku a snazim sa to tajit pred vsetkymi.. co s tym? uz to nevladzem dalej skryvat-mam 16
Hanba!
Ja myslim, ze mne by to bolo srdecne jedno. Brala by som to uplne normalne, keby som mala priatela s obriezkou, vsak co je na tom? Ani by mi hlavou nepreblyslo nic negativne...
Mam kamaratku zijucu v zahranici a jej priatel ma obriezku a hovori, ze s nikym v zivote nezazila lepsi sex ako s nim, co obriezku ma a zevraj to veru ulohu zohrava :-P
ahojte, mne osobne sa obriezka nepaci ale nemam nic proti tomu.. ja sa rada hram s predkozkou bozkavam a laskam, neviem si predstavit ze by to moj drahy nemal.. z druhej strany vas rozumiem, ja by som si chcela dat odstranit male pysky lebo mi kusok presahuju cez velke..
nemam nic proti obriezke.ale ten moj ju nema a nema ani tvaroh!sa umyva denne a je cisty
takze... ak si to ty ktoreho myslim tak problem nie je v obriezke ale vo velkosti.. si tu ako anonym, ale.. nick, vek, okolie.. hmm... ale nepasuje mi ze by sa tu v okoli im nadavalo ze su zidia, ale nemusis to byt ty ktory si myslim, takze ak nie si to ty, tak.. obriezka nie je "zla" ked uz je.. hlavne si najdi kocku a ak sa jej to bude pacit tak v tom problem neni ak sa nebude :D:D:D:D najdi si taku ktorej sa bude :D:D:D:D
myslím, že keby bola obriezka až taká vynikajúca, tak by to príroda tak už dávno zariadila a keďže to tak neurobila tak je obriezka na piču
Obriezka je dobra nato aby sa ti nezasieral vtak
veru, zidia su to!
mali by si ho nie obrezat, ale ODREZAT!