Hanba!

[zruseny12]

laki,ved s tvojho prispevku citam,ze este nikto o tom nevie, tak hlavne ty sa musis s tym zmierit a ber to ako normalnu vec...ze si to potreboval po zdravotnej stranke...a ludia ktory sa takym veciam smeju nie su normalny...vies kazdemu sa niekto smeje ja napr.mam problem z nohami niekedy ma tak strasne bolia,ze padam a podlamuju sa mi kolena...tiez sa mi jeden clovek vyslovene smial...a mi sme uz dospely.../ja mam 40-dcat rokov/vies tiez mi to bolo neprijemne,ale tak som si povedala,ved jeho si Pan Boh najde...a moze dopadnut este horsie,lebo ludia ktory sa smeju chorym raz na to doplatia,nikto nemoze za to ze ochoreje...a zahodila som to za hlavu...aj ty mal si normalny lekarsky zakrok ,lebo si to potreboval a hotovo....je to spravene a dalej sa tym netrap,ak nemas ziadne komplikacia spojene s tym,lebo si predstav,ze by si nemohol curat a trapil by si sa...vyslo by to na stejno...tak hlavne NETRAP SA...LEBO UBLIZUJES LEN SEBE...NIKOMU INEMU...VELA STASTIA...

nemo

laky, uplne ta chapem, aj ked je to nechutne, musis si najst nieco, co ta bude drzat nad vodou.
Presne tymito prij*b*n*mi posmechmi som presiel aj ja, potom som zacal chlastat, a potom som s tym prestal, lebo to nijako nempomahalo...
No a aby som si nieco urobil? kvoli nejakym idiotom, ktori su obmedzeni a bezcitni? Dat im najavo, ze maju nejaku silu ta "zlikvidovat"? Psychicky sa nechat deptat? ANI NAHODOU!!!
Mam sa az prilis rad, aby som si ublizil, a dovolil niekomu kazit mi zivot.
Hoci to uz nazad asi nikdy nevratim, jednoducho s tym musim zit. MUSIM, lebo musim. Zerie ma to z casu na cas, lebo lekari to dosrali. Tiez som nemohol curat, a jedna namudrela chirurgicka ma poslala na koniec mojho pohodickoveho zivota tym, ze tvrdila, ze to treba a ze to je lepsie - nebolo to treba, lebo som mal zuzenu mocovu trubicu - jej vyústenie. Zial, nejako sa s tym musis vysporiadat, ina cesta nieje, a ci ti to vyhovuje, alebo nie, to nechaj az na starobu.

Najpodstatnejsie je, aby si si posmesky nevsimal, robil sa, ze sa ta to netyka, a ze ta to nezaujima... Jednoducho sa proti tomu obrň, a vyhras
Cau

Dr jajboli

Vieš koľkí majú obriezku? Divil by si sa, len sa s tým nikto nechváli a možno ten, ktorý sa na tebe smeje, bude mať tiež. To je teraz aj trendové, tak sa netráp. Povedz, ty sito chcel, lebo je to zo zdravotných dôvodov lepšie a predíde sa aj rôznym infekciám a aj sa ti lepšie sexuje! Nech padnú na gambu. A ten, kto sa ti smeje, nie je úprimný kamarát, kašli na neho!

xxxx

Urcite si mal problemy ked si to podstupil. Neviem aky maju cit v tom ty co nemaju problemy ale ja viem ze to je lepsie po zakroku ako pred. Mat tam zapal a bolest pri erekcii. To uz nikdy. Este ze podavaju inekciu. Zidia nemali ani tu. A mne je to uplne jedno. A ty co sa smeju( s mensim iq) nevedia lebo to nezazili. Keby nemal niekto ruku tiez by sa smiali. Lebo ich to nepostihlo. Ale vsetko sa im niekedy vrati.

[zruseny12]

...no tak...to bolo potrebne zo zdr.problemov tak sa netrap a ber to ako samozrejmost a nech sa smeju,ty ani nemusis take veci hovorit nikomu...kasli na to...kazdy mame svoje tazkosti a trapenie...nech sa kazdy zamysli sam nad sebou...

panča

laki
skus sa tolko netrapit. Az raz budes mat sexualnu priatelku,uvidis ,,vysledok".A neboj sa, obriezka nie je nic nenormalne-vela muzov si ju dava robit dobrovolne