je vas partner ziarlivy??

naivka

ja uz tiez chodim vyse 2 rokov s takym ziarlivcom ako ty opisujes sedmikraska, a vzdy sa mi vyhraza ze sa zabije aplno veci oklo toho ked sa chcem rozist , tak sa vzdy potom vratim, lebo sa onho bolim ale nervy mam uz v koncoch

Kika:)

Ale musíte uznat že pre každého je iná miera žiarlivosti už chorobná ..niekomu vadí to že vám priatel 10X denne volá čo robíte a kde ste, pre niekoho je to milá pozornost...
Moj priatel žiarli, a odovodnuje to tým že sa o mna bojí, ale to vtedy ked si píšem s dákym chalanom na FB tak vtedy s ama pýta že kto to je, a tk a mi píše že žiarli, ale nieje to také že by mi neveril a že by som mu musela dávat kocúra zamraučat či som doma:D

bibba

moji chalani skoro vsetci ziarlili. mozno jeden bol taky neziarlivi. dvaja z nich boli uz jak psychopati. skoncila som s takymi ludmi.

lalasami

ani moj nieje vobec žiarlivy:(teda aspon to tvrdi...a možno nema na čo žiarlit lebo aj tak sedim stale doma na zadku..ale občas si aspon vymyslim že som bola s kamaratom vonku ale s nim to nič nerobi...:(akože chcem aby žiarlil aspon trošičku...ked je to z mierou tak je to zlate...aa ide ma roztrhnut ked ide von s kamaratkou a piše si s byvalou wrr=((s.o.s.

moniqa87

vies co aj ja si to myslim, lenze som na pochybach, lebo raz sa uz o samovrazdu pokusil, on fakt nie je dusevne v poriadku

sedmikraska

stejne si myslim, ze by si nc neurobil ak by sa s nim rozisla, praveze naopak do mesiaca by mal novu. Aj moja kamaratka mala takeho, trpela ho asi 2 roky a ked sa s nim rozisla, tak na nu poriadne ponadaval pred vsetkymi a za 2 tyzdne uz bol s inou :D

moniqa87

sedmikraska, to teda je a chuda dievca ma fakt hrozu, uz jej kazdy z nasej rodiny vravi, nech kasle nanho aj ked sa takto vyhraza, sak ked je debil tak to nie je jej problem, ja len dufam, ze sa to dievca z toho coskoro dostane